10031
Michiel de Zeeuw favorites

Ga jij binnenkort verhuizen of ben je toe aan een nieuwe vloer? Laat je dan inspireren door de selectie vloeren die interieurexpert en tv-presentator Michielde Zeeuw van RTL Woonmagazine heeft gemaakt voor Desso Tarkett. Inhakend op de vier belangrijkste woonstijlen van nu; New Classic, Modern Minimal,Natural Living en Industrial Living, presenteert Michiel vijf laminaat en tien Premium Vinyl vloeren in de ‘Michiels Favorites’ collectie. Hier zit zeker een vloerbij die past bij jouw persoonlijke woonstijl!

02-Desso_Michiels_Favorites.jpg
03-Desso_Michiels_Favorites.jpg
‘Long Boards’ Laminaat vloeren uit de Michiels Favorites collectie van dessotarkett.nl

Extra breed en lang laminaat
Passend bij de Natural Living woonstijl heeft Michiel de Zeeuw gekozen voor een laminaat uitde Long Boards collectie, gemaakt van extra lange en brede planken van 2 meter lang en 24cm breed. Dit laminaat is nauwelijks te onderscheiden van een authentieke eikenhoutenvloer zoals we die kennen uit luxe landhuizen. Combineer deze vloer in de slaapkamer meteen kleed op maat uit de Shades collectie van Desso Tarkett voor extra comfort en warmte.

04Desso_Michiels_Favorites.jpg
05Desso_Michiels_Favorites.jpg
Een Premium Vinyl ‘composite’ vloer met industriële look uit de Michiels Favorites collectie van dessotarkett.nl

Stoere basis met Premium Vinyl Stroken en Tegels
Premium vinyl tegels zijn functioneel én sfeervol in elke leefkeuken. Michiel de Zeeuwselecteerde vier PVC-vloeren met betonlook en composiet dessin, als stoere basis voor deindustriële woonsfeer. Een moderne keuken krijgt zo snel en gemakkelijk een industriëleuitstraling, helemaal in combinatie met een betonnen werkblad en vintage metalen lampen.Gerecyclede materialen zoals sloophout worden in deze woonstijl ge ‘upgrade’ tot topdesignzoals de beroemde meubelcollectie van de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek.

06Desso_Michiels_Favorites.jpg
Michiels Favorites bestaat uit een selectie van 15 laminaat en PVC-vloeren, dessotarkett.nl

Klassiek met een knipoog
De ‘klassieker’ onder de houten vloeren is toch wel het beroemde visgraat of Hongaarse punt patroon.Voor de New Classic woonstijl is de favoriet van Michiel de Zeeuw voor zijn collectie dan ook eenlaminaat vloer met Hongaarse punt. Door de matte look van dit laminaat past deze vloer perfect bijeen klassiek interieur met een hedendaagse draai! De moderne designbank krijgt door de goudengedessineerde stof een modern-klassieke uitstraling. Ook salontafels met natuursteen en sfeerlampenvan gekleurd glas brengen een tikkeltje nostalgie naar binnen. Het laminaat is goed te combinerenmet op maat gemaakte vloerkleden en geven extra luxe aan dit stijlvolle interieur.

07Desso_Michiels_Favorites.jpg
08Desso_Michiels_Favorites.jpg
Premium Vinyl- vloer ‘scandinavian oak’ uit de Michiels Favorites collectie, dessotarkett.nl

Modern minimal
De woonstijl Modern Minimal heeft een monochroom kleurenpalet met wit, zwart en grijstinten.De oase van rust die ontstaat in dit tijdloze interieur spreekt veel mensen aan. Voor de MichielsFavorites collectie is een PVC-vloer met vergrijsde hout look gekozen. Deze vloer gelegd in een grootvisgraatpatroon is bijna niet van echt hout te onderscheiden en de vloer is goed te combineren metvloerverwarming zodat er geen radiatoren in beeld zijn. De ruimtelijke en strakke uitstraling van dezevloer is een luxe basis zonder poespas!

Kijkje nemen
Wil je de vloerencollectie van Michiel de Zeeuw met eigen ogen zien? Ga dan naar één van degespecialiseerde vloerenspecialisten van Desso-Tarkett. Of vraag gratis een staaltje aan via dessotarkett.nl/collectie/michiels-favorites

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners