Novilon vtwonen collectie combineert kamerbreed vinyl met luxe PVC stroken

 

In juli van dit jaar introduceert Forbo Flooring in nauwe samenwerking met vtwonen haar nieuwe Novilon vtwonen vloerencollectie. Een collectie die de twee producten combineert waar Novilon bekend om staat: kamerbreed vinyl en luxe PVC stroken. Al sinds vele jaren werken de designers van Novilon samen met het team van vtwonen om zo een eigentijdse en veelzijdige collectie te ontwerpen. Ook dit keer zijn beide teams hierin geslaagd door twintig vloeren te presenteren die het beste van twee werelden combineren. De wereld van kamerbreed vinyl en van luxe PVC stroken.

 

Het product waar Novilon groot mee is geworden, is kamerbreed vinyl. Leverbaar in 2 of 4 meter breed, is dit een product waarmee een neutraal effect gecreëerd kan worden. Doordat dit Novilon tot 40 vierkante meter los gelegd kan worden, is het snel en eenvoudig te installeren. Natuurlijk krimpt en krult het niet, waardoor de vloer een leven lang mooi blijft. De garantie van 12 jaar onderstreept dat nog eens. De dessins zijn toegespitst op kamerbreed gebruik: van een elegant hout tot een haast aaibare linnenstructuur en van een neutraal beton tot een stoer denim.

 

Naast de 10 items in kamerbreed vinyl omvat de Novilon vtwonen vloerencollectie tevens 10 stroken. Van een extra grote eiken (1,5 meter lang) in drie kleuren tot een onderscheidende en diepzwarte uni plank en een coole metaaltegel. Door de verschillende formaten zijn diverse installatiemethoden mogelijk: een moderne visgraat in XL (150 x 28 centimeter) of juist in XS (50 x 15 centimeter) of een ‘gewoon’ halfsteensverband. Juist met stroken bent u flexibel in de uitstraling van uw vloer en creëert u een bijna niet van echt te onderscheiden plankenvloer.

 

Het is voor het eerst dat een vloerenproducent PVC én vinyl in een collectie combineert. Forbo is dan ook een van de weinige producenten die beide producten aanbiedt. Met deze collectie kan de consument nog bewuster een keuze maken tussen stroken of kamerbrede banen. Welke vloer de consument ook kiest: hij is verzekerd van een praktische, stille en duurzame vloer. In de Forbo Modelwoning in Assendelft en de Novilon Gallery in Coevorden kunt u terecht voor inspiratie en persoonlijk advies. Voor veel meer informatie, adressen en sfeerbeelden zie http://www.novilon.nl/vtwonen.

 

Ook leuk om te lezen