Moduleo is hét merk in hoogwaardige modulaire vinylvloeren voor residentieel en commercieel gebruik. In beide segmenten wordt momenteel veel waarde gehecht aan individualiteit.

 

Ook bij de inrichting van de slaapkamer vormt de vloer een belangrijk inrichtingselement. Kleur en materiaal is van grote invloed op de sfeer. Moduleo Moods is perfect voor in de slaapkamer, de vloer voelt zacht aan met blote voeten en dempt het geluid. Met Moods introduceert Moduleo een “creatieve studio” waarmee men een persoonlijke stempel op de slaapkamervloer kan drukken. Moduleo maakt dit mogelijkdoor de vinyvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in een project voor een mooie vloeroplossing zorgen.

Een strak visgraatpatroon of liever contrastrijke vijfhoeken met meerdere houtsoorten of speelse driehoeken? Er is keuze uit diverse formaten zoals: medium plank, slim plank, short plank, small plank, hexagon, diamond, triangle en chevron. Ook kan er gekozen worden uit diverse patronen, zoals hout en steen dessins en combinaties daarvan. Deze collectie inspireert om een unieke en individuele vloer te creëren

Ook leuk om te lezen