2823
Visgraatvloeren in PVC

De charme en klasse van visgraatpatronen is een eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie van weleer. Moduleo laat dit terugkomen in een nieuwe collectie PVC vloeren met visgraatpatroon: Parquetry.

 

Voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse parketlook biedt Moduelo met parquetry een individuele vloeroplossing aan met visgraatmotief. Het programma bevat een selectie van dessins in 11 kleuren die geïnspireerd zijn door de natuur. Er zijn short planks en small planks zodat er voor iedereen een geschikte vloeroplossing is.

De vloer wordt middels een dryback installatie gemonteerd. De planken worden met een geschikte lijm volledig verlijmd op een voorbereide ondergrond. Dit kan zelfs ook over een bestaande vloer.

Geen liefhebber van houtmotief? Moduleo biedt ook met Hoover Stone uit de Transform collectie een alternatief in natuursteen aan.

Deze duurzame vloer, die voor 50% uit gerecycleerd materiaal bestaat, kan overal in huis worden gelegd. Denk hierbij aan de woonkamer, hal, keuken en zelfs de badkamer. De vloeren zijn veerkracht en bieden daardoor akoestisch comfort. Het loop- en transmissegeluid is tot een absoluut minimum beperkt. Daarnaast voelt de vloer door zijn goede isolerende eigenschappen heel zacht en warm aan. Hij kan zelfs met vloerverwarming worden gecombineerd. Verder is de vloer water- en slipbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners