Itec lanceert ultrasterk commercieel vinyl op rol in nieuwe dessins en trendy kleuren. Met een revolutionaire toplaag: strakker en sterker dan ooit. De collectie Concept Ultimate van Itec laat zien hoe veelzijdig vinyl vandaag kan zijn. De commerciële decoratieve vloeren van IVC spelen heel wat troeven uit: extrasterk en slijtvast, antibacterieel én een blikvanger van formaat dankzij de range aan dessins en trendy kleuren. Bovendien wordt Itec volledig bedacht, ontworpen én geproduceerd in België. Kortom: een garantie voor topkwaliteit! 

 

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-02.png

CONCEPT ULTIMATE: HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
De robuuste kwaliteit van commerciële vloeren en de moderne uitstraling van particuliere vloerbekleding. Concept Ultimate leent zich bij uitstek om de juiste sfeer te creëren in scholen, kinderdagverblijven, studentenvoorzieningen, woonzorgcentra maar evengoed handel, horeca of kantoren.

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-03.png

De nieuwe dessins – Elias, Harlem en Pinnacles – trekken decoratief alle registers open: van een realistische houtlook in naturelle tinten tot een trendy weefpatroon in aardse kleuren of zelfs vrolijke, expressieve schakeringen.

ULTRASTERKE MAAR ZACHTE TOPLAAG
De compacte massieve opbouw en de ultrastevige maar zachte toplaag (0,70 mm, met een PU-kern) maken de vinylvloeren geschikt voor intensief gebruik en druk bewandelde zones – zonder een restindruk na te laten. De revolutionaire T-präge tekent voor een stijlvolle matte look en verbetert de slipresistentie, de vlekkenweerstand en het onderhoudsgemak. Bovendien voelen de vloeren comfortabel aan – warm, zachtjes verend – en zijn ze extra hygiënisch door de antibacteriële behandeling.

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-06.png

SNELLE EN WATERDICHTE PLAATSING
Dankzij een koudlastechniek worden de vinylbanen van 2 én 4 meter – uniek! – in sneltempo geplaatst. Naadloos, onderhoudsvriendelijk en bovendien economisch.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Xooon interieurs
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Superkeukens
Keukenvision
Mijn Bad
Kalfire houthaarden
Kalfire gashaarden
Dik Geurts
Dru gashaarden
Nibo Stone
Design trapleuning
Vivara leven in de tuin

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Wij gaan netjes met uw gegevens om. Dit kunt nalezen in onze privacy verklaring. Door op aanvragen te klikken gaat u akkoord dat wij uw gegevens verwerken om uw aanvraag af te kunnen handelen. Hierna worden uw gegevens door ons weer verwijderd.

 

 

Ook leuk om te lezen