12223
Veelzijdig vinyl; hipper dan ooit!

Itec lanceert ultrasterk commercieel vinyl op rol in nieuwe dessins en trendy kleuren. Met een revolutionaire toplaag: strakker en sterker dan ooit. De collectie Concept Ultimate van Itec laat zien hoe veelzijdig vinyl vandaag kan zijn. De commerciële decoratieve vloeren van IVC spelen heel wat troeven uit: extrasterk en slijtvast, antibacterieel én een blikvanger van formaat dankzij de range aan dessins en trendy kleuren. Bovendien wordt Itec volledig bedacht, ontworpen én geproduceerd in België. Kortom: een garantie voor topkwaliteit! 

 

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-02.png

CONCEPT ULTIMATE: HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
De robuuste kwaliteit van commerciële vloeren en de moderne uitstraling van particuliere vloerbekleding. Concept Ultimate leent zich bij uitstek om de juiste sfeer te creëren in scholen, kinderdagverblijven, studentenvoorzieningen, woonzorgcentra maar evengoed handel, horeca of kantoren.

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-03.png

De nieuwe dessins – Elias, Harlem en Pinnacles – trekken decoratief alle registers open: van een realistische houtlook in naturelle tinten tot een trendy weefpatroon in aardse kleuren of zelfs vrolijke, expressieve schakeringen.

ULTRASTERKE MAAR ZACHTE TOPLAAG
De compacte massieve opbouw en de ultrastevige maar zachte toplaag (0,70 mm, met een PU-kern) maken de vinylvloeren geschikt voor intensief gebruik en druk bewandelde zones – zonder een restindruk na te laten. De revolutionaire T-präge tekent voor een stijlvolle matte look en verbetert de slipresistentie, de vlekkenweerstand en het onderhoudsgemak. Bovendien voelen de vloeren comfortabel aan – warm, zachtjes verend – en zijn ze extra hygiënisch door de antibacteriële behandeling.

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-06.png

SNELLE EN WATERDICHTE PLAATSING
Dankzij een koudlastechniek worden de vinylbanen van 2 én 4 meter – uniek! – in sneltempo geplaatst. Naadloos, onderhoudsvriendelijk en bovendien economisch.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners