1064
Novilon Bella

Forbo Flooring introduceert deze maand Novilon Bella. De nieuwe collectie bestaat uit 16 vloeren uitgevoerd in speelse houtdessins met neutrale en sprekende kleuren - van een moderne visgraat tot een smaakvolle brede plank met lichte voeg - en twee meer abstracte dessins waaronder het zeer fraaie Origami. Met Bella creëert u in een handomdraai een speelse houten vloer of een meer geraffineerd dan wel trendy interieur. Dat alles met de voordelen van Novilon zoals heel weinig onderhoud en een lange levensduur (12 jaar garantie). Bovendien is Bella ideaal in combinatie met vloerverwarming.

De Novilon Bella collectie kent onder andere drie Hongaarse Punt vloeren. Dit legpatroon is een variant op de populaire visgraatvloer. De Hongaarse Punt ligt onder een hoek van 45 in plaats van 90 graden en de planken hebben een puntvorm. Hierdoor ontstaat een rustiger en verfijnder beeld dan bij het visgraatpatroon. Daarnaast is de Hongaarse punt plank leverbaar in heel veel tinten die makkelijk gecombineerd kunnen worden. Hierdoor ontstaat een levendige en zeer natuurgetrouwe look. Van modern tot klassiek, er is voor ieder wat wils.

Ook weer een reguliere plank binnen de nieuwe collectie, maar dan wel met een verrassende twist. De vloeren Whitewash, Greywash en Naturalwash zijn namelijk afgewerkt met een contrasterende lichte voeg. Daardoor oogt de vloer fris en speels en heeft zij een hedendaagse uitstraling. Bella kent daarnaast twee houten vloeren in een haast abstracte variant van vurenhout. De grafische houttekening spreekt tot de verbeelding en zorgt voor een vrolijke en luchtige vloer. Perfect voor bijvoorbeeld een kinderkamer of een moderne en speels ingerichte woonkamer, maar deze vloeren kunnen ook een speelse touch geven aan een strak interieur.

De nieuwe Origami vloer vond zijn inspiratie in de Japanse papiervouwkunst. Bij papier zijn de vouwen scherp en soms toch maar amper zichtbaar. Zo ontstaat een fascinerend lijnenspel dat door de designers prachtig is vertaald naar een unieke Novilon vloer. Op het eerste gezicht lijkt het een neutrale vloer, maar valt het licht erop dan ontstaat een betoverend beeld met reliëf, schaduw en kleurnuances. Deze vloer moet u eigenlijk in het echt zien. De vloer is beschikbaar in drie tinten, te weten antraciet, lichtgrijs en vergrijsd groen.

Quadro en Labyrint, tenslotte, zijn twee dessins die perfect gecombineerd kunnen worden. Quadro is een aansprekende, neutrale vloer bestaande uit bescheiden tegeltjes met een licht kleurverloop en een leisteenachtige kleur, het andere dessin is een modern, grafisch labyrint, uitgevoerd in dezelfde kleine tegeltjes. Voege beide dessins samen en er ontstaat een spannende vloer met verschillende effecten; de perfecte basis voor een trendy interieur.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners