2116
Moduleo, ‘next generation’

Na de succesvolle lancering van zijn innovatieve modulaire concept van vinyl in planken en tegels nu 3 jaar terug, stelt Moduleo op de vakbeurzen de nieuwe generatie voor. Op het vlak van design, plaatsing, service en groene productie heeft Moduleo de lat flink hoger gelegd. “Het is nu eenmaal de drive van het bedrijf om steeds beter te doen en nooit op onze lauweren te rusten, klinkt het bij Moduleo.

Aan ambitie geen gebrek bij Moduleo. CEO Jan Vergote: “Na uitgebreid marktonderzoek feedback van klanten, focus op innovatief design en R&D en uitgebreide knowhow zijn we bij Moduleo klaar om de Next Generation voor luxe vinylvloeren te brengen, onze kijk op de toekomst. Want we willen absoluut pioniers blijven in onze markt. Daarom zetten we nu de volgende stap en innoveren we in zowel product design als ontwikkeling.

Vernieuwd design.Ruim de helft van de collecties Select & Transform, voor respectievelijk residentieel en commercieel gebruik, is vernieuwd. Er werd een grondige selectie gemaakt van de best lopende dessins, die worden versterkt met nieuwe kleuren en aangevuld met nieuwe dessins die het geheel zeer hedendaags en vooruitstrevend maken. In totaal betekent dit een aanbod van meer dan 90 designopties in een variëteit van dessins, kleuren en formaten.

De nieuwste collectie Impress brengt dan weer karaktervolle houtsoorten tot leven via een indrukwekkend gedetailleerd reliëf van nerven, knopen en groeven. Achter de vernieuwende houtlook van Impress schuilt een innovatief en hoogtechnologisch procedé, Embossing in register. Daarbij stemt het dessin tot in detail overeen met de oppervlaktestructuur: zo voel je de nerven, knopen en groeven precies op de juiste plaats.

Verbeterde installatie, nog meer plaatsingsgemak.Onder meer dankzij LockXpress [LXP], een kliksysteem dat een snelle installatie toelaat, maar met een tweemaal sterkere verticale vergrendeling. Een van de sterkste in de markt, een garantie voor een soliede basis. Dit laat een zwevende installatie toe, ideaal voor renovatie. Daarnaast biedt Moduleo ieder dessin aan in deze clickversie, maar ook in dryback een te verlijmen versie.

Nog nooit was vinyl zo groen.Moduleo is een echte koploper inzake duurzaamheid, dankzij vinylvoeren die tot 50 % gerecycleerd worden. Daartoe werd speciaal voor Moduleo een compleet nieuwe, ecologisch verantwoorde productiefabriek gebouwd, waar maximaal wordt gefocust op de recyclage van productieafval. Drie gloednieuwe windturbines staan in voor een derde van de energiebehoeften van de productiesite in Avelgem.

Nog nooit was Moduleo zo dichtbij.Naast de productiehallen verrees op de site in Avelgem ook een nieuw, hypermodern hoogbouwmagazijn, waarmee optimaal ingespeeld kan worden op de groeiende vraag naar de Moduleovloeren uit binnen- en buitenland. En met de nieuwe US fabriek voor luxe vinylvloeren zet IVC nog een stempel bij op de wereldbol.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners