1119
Marmoleum Modular by vtwonen

Forbo Flooring en vtwonen introduceren deze maand ‘Marmoleum Modular by vtwonen’, een gloednieuwe designcollectie van 35 unieke, milieuvriendelijke en levendige vloeren met fraaie namen zoals Sand, Breeze en Earth. Een bijzondere collectie ook, omdat het woonicoon Marmoleum voor het eerst in stroken en tegels verkrijgbaar is. Marmoleum Modular kent meer voordelen: het is praktisch onverslijtbaar, comfortabel, voelt warm aan en is zelfs geschikt voor vloerverwarming.

De nieuwe collectie is strak en modern, en biedt keuze uit dessins en kleuren die variëren van licht en zonnig tot warm en uitgesproken. Neem het Shade-dessin met subtiele nuances en neutrale tinten van beton en natuursteen, of de levendige uitstraling van de zowel klassieke als eigentijds gemarmerde kleuren uit de Marble-lijn. Het Lines-dessin kenmerkt zich door haar organische, op houtnerven lijkende, lijnenstructuur. De toch al levendige uitstraling van ‘Marmoleum by vtwonen’ wordt nog versterkt doordat de collectie is opgebouwd uit verschillende legpatronen zoals het blokpatroon, de visgraat en het zogenaamde kwartsteensverband.

 

Marmoleum Modular is bovendien milieuvriendelijk en gemaakt van natuurlijke, biobased grondstoffen. Een belangrijk bestanddeel is het verantwoord geteelde lijnzaad. Dit kleine superfood-zaadje wordt vaak in gezonde levensmiddelen gebruikt zoals muesli. Ook de rest van de ingrediënten van Marmoleum zoals houtmeel, hars en jute zijn hernieuwbaar en biologisch verkregen. Daarnaast kunnen een groot deel van het afval en oud Marmoleum hergebruikt worden. Hierdoor is Marmoleum samen met hout de duurzaamste vloerbedekking ter wereld. Marmoleum is puur Dutch Design en wordt in Nederland, Assendelft, geproduceerd. Hier staat de Marmoleum Modelwoning en is te zien en ervaren hoe veelzijdig en sfeervol Marmoleum kan zijn. Van alle kleuren kunnen gratis stalen worden meegenomen. Kijk voor de openingstijden en veel meer informatie over ‘Marmoleum Modular by vtwonen’ op www.forbo-flooring.nl of www.vtwonen.nl/voor-iedereen-een-vloer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners