De laatste ontwikkeling op het gebied van vloeren, is de PVC vloer. Een uitermate sterke vloer met een hoge duurzaamheid en vele soorten kleuren en patronen. Een PVC vloer is een vloer die in elke ruimte van je woning gelegd kan worden. Creon Vloeren biedt je een ruime keuze pvc vloeren tegen scherpe prijzen.


PVC vloeren zijn houtvrij en volledig gemaakt van kunststof in verschillende lagen PVC. Dit materiaal kom je bijvoorbeeld ook tegen in kozijnen en regenkleding. Doordat de vloer volledig van kunststof is gemaakt is deze zeer geschikt om in de keuken of de badkamer te leggen. Je kunt dus dezelfde uitstraling krijgen in je hele woning.

Als je gebruik maakt van vloerverwarming, dan weet je wellicht al dat niet iedere vloer daar geschikt voor is. PVC vloeren en vloerverwarming gaan erg goed samen. PVC vloeren voelen overigens ook zonder vloerverwarming al warmer aan dan bijvoorbeeld een laminaatvloer.

Creon Vloeren biedt onder meer een Klik PVC vloer aan. Deze vloer is erg makkelijk zelf te leggen door het simpele kliksysteem. Vergelijkbaar met kliklaminaat, hechten alle stroken aan elkaar. Er komt hierbij dus geen druppel lijm aan te pas, en bij een verhuizing kan de hele vloer zo meegenomen worden. Een ander voordeel van het klik systeem is dat een beschadigde strook eenvoudig vervangen kan worden door een nieuwe strook.

De PVC vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag waardoor slijtage beperkt wordt en het onderhoud erg makkelijk is. De stofzuiger en de dweil zijn je grootste vrienden. En doordat de onderlaag van kurk is, zijn je buren vast ook erg blij met je, want het geluid van klikkende hakken op de vloer is verleden tijd.

Doordat PVC vloeren zo veelzijdig zijn en in zoveel kleuren te krijgen zijn, kun je je uitleven in verschillende creatieve toepassingen. Denk bijvoorbeeld eens aan de combinatie van twee verschillende kleuren. Of maak één vlak in je woning een andere kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. En omdat je bij Creon Vloeren alles zelf online besteld, kunnen de prijzen laag gehouden worden, terwijl je toch de beste kwaliteit in huis haalt. Ga dus eens online kijken of neem een kijkje in de showroom en ervaar de vloer van je keuze zelf!

Ook leuk om te lezen