848
Dark Roast – donkere vloeren

Uit de IMPRESS collectie van Moduleo hebben de donkere vloeren een robuuste uitstraling. Deze warme kleuren geven het interieur een exotisch tintje. De vloeren uit de IMPRESS collectie hebben een houtstructuur waarbij de nerven, knopen en groeven voelbaar zijn. Uniek voor een vinylvloer.

Voordelen
De IMPRESS collectie heeft unieke voordelen: zo is het makkelijk te leggen en onderhoudsvriendelijk door de bescherming laag. Deze laag van water gedragen lak zorgt ook dat de vloer bestand is tegen vlekken en schoenstrepen. De vloeren bovendien hygiënisch en geluiddempend.

De IMPRESS collectie bestaan uit meerdere dessins, passend bij ieder interieur.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners