DRT introduceert een noviteit op het gebied van gietvloeren. Het betreft de nieuwste milieuvriendelijke ontwikkeling in samenwerking met BASF. De Urban Velvet Plus, een duurzame gietvloer waarvan alle grondstoffen, van olie tot eindproduct, volledig worden hergebruikt.

Met de Urban Velvet Plus garandeert DRT een vloer die vrij is van VOS (vluchtige organische stoffen). Hierdoor is een gezonde leefomgeving veiliggesteld. Deze vloer bestaat niet alleen uit verantwoorde en herwinbare ingrediënten,ook zijn deze geproduceerd door het meest duurzame chemische bedrijf wereldwijd, BASF.

Met het behalen van het internationale AgBB certificaat voldoet de Urban Velvet Plus aan alle normen die gesteld worden aan producten met een lage emissie en is hiermee een verantwoorde keuze!

Urban Velvet Plus is een hoog flexibele, UV resistente polyurethaan vloer. Grote voordelen zijn contactgeluiddemping, minder krasgevoelig en niet verkleurend door UV straling. De gietvloer kan zowel in uni- als mengkleuren worden gerealiseerd. Het kleurenpallet is zeer uitgebreid, vrijwel ieder tint is te maken, van naturel grijs tot aan een vrolijke, felle kleur. Daarnaast is de vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming of koeling.

Ook bij renovatie is een gietvloer een goede keuze. Hij kan indien nodig, direct over een tegelvloer worden geplaatst zonder sloopwerkzaamheden en kosten. Met zijn minimale dikte van 3 mm vormt dit geen enkel probleem in een bestaand interieur.

Voor meer informatie: DRT Vloeren, T +31 412-642588, www.drt.nl.

 

Ook leuk om te lezen