1852
Nieuwe design gietvloer

Met een gietvloer uit de Arturo Parlare collectie creëer je een unieke basis voor het interieur. Afhankelijk van de lichtinval en positie in de ruimte neem je de vloer telkens anders waar. Subtiele kleurnuances zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Deze kleurschakeringen ontstaan door de speciale eigenschappen van het product bij het aanbrengen van de vloer. Daardoor is elke vloer uniek.

 

Producteigenschappen
Naast het uiterlijk van de gietvloer is deze vooral ook duurzaam en praktisch. De vloer is naadloos, vloeistofdicht en eenvoudig reinigbaar. Er vindt nauwelijks verkleuring plaats door UV-stabiele eigenschappen. Bovendien is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Vanwege de geringe laagdikte van het vloersysteem (2-2,5 mm) kan Arturo Parlare goed worden toegepast bij renovatieprojecten. Afhankelijk van de ondergrond is aanbrengen op bestaande vloeren mogelijk.

Kleuren en afwerking
Arturo Parlare is in acht trendkleuren verkrijgbaar. De unieke kleurschakering in de vloer ontstaat door drie gemengde componenten die op de vloer worden aangebracht. De A-component van de gietvloer bevat het kleurpigment, de B-component zorgt voor de uitharding en de C-component is een vulstof. Samen zorgen deze componenten voor het unieke uiterlijk van deze gietvloer.

Arturo Parlare kan met twee verschillende toplagen worden afgewerkt. De ene toplak zorgt voor extra matte afwerking. Met de andere toplak ontstaat er een goed reinigbare vloer met een zijdematte optiek.

Toepassing
Arturo Parlare is een gietvloer die geschikt is in interieurs van woningen, winkels, kantoren, restaurants, musea en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Arturo gietvloeren zijn duurzaam en slijtvast. Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie en hoogwaardige vloer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners