Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht of een andere gemeente in de buurt? Het maakt niet uit of u een koop- of huurwoning zoekt. Met een professionele makelaar Dordrecht gaan alle processen sneller, wordt u ontzorgd en is de kans het grootst dat u niet te veel voor uw huis betaalt. Wilt u liever een huurwoning? Ook hier kan bemiddeling van een makelaar in Dordrecht u veel voordeel opleveren.

 

Makelaar Dordrecht voor aankoop van uw woning
Een makelaar Dordrecht met al meer dan 115 jaar ervaring met het bemiddelen in aankoop- en verkoopprocessen in de vastgoedwereld is Waltmann Makelaars. Als u deze makelaar inschakelt, krijgt u persoonlijke begeleiding en advies van iemand die de omgeving op zijn duimpje kent en exact kan beoordelen van de woning van uw keuze waard is. Daarbij houdt hij niet alleen rekening met de eigenschappen van de woning zelf, maar kijkt hij ook naar beschikbaarheid van voorzieningen en het gemak waarmee u uitvalswegen kunt bereiken.

Makelaar Dordrecht voor verkoop van uw woning
Als u een makelaar in Dordrecht nodig heeft om uw woning te verkopen, zorgt uw makelaar van Waltmann Makelaars voor een duidelijke marktbenadering. U mag van uw makelaar verwachten dat hij goed weet welke koopmotieven van potentiële kopers doorslaggevend zijn. Door op deze motieven in te spelen, kunt u een hogere prijs voor uw woning bedingen, waardoor u minder geld hoeft te lenen voor uw volgende huis.

Makelaar Dordrecht voor het zoeken van huurwoning
De markt voor huurwoningen staat onder druk, nu de woningnood maar niet opgelost lijkt te worden. De kans is groot dat u snel te vee geld voor uw huurwoning betaalt. Waltmann Makelaars zoekt samen met u naar een geschikte huurwoning en zorgt voor een realistisch beeld, waarbij uw mogelijkheden en wensen als uitgangspunt dienen. Deze makelaar kent het huuraanbod in Dordrecht en omgeving en weet welke prijzen realistisch zijn en welke huurwoningen te duur in de markt zijn gezet. Omdat u als huurder vaak verantwoordelijk bent voor klein onderhoud, zal uw makelaar speciaal letten op de staat van de huurwoningen die u samen bezoekt.

Makelaar Dordrecht voor verhuur van uw woning
Wilt u uw woning misschien verhuren? Bij verhuur van een woning komen veel zaken kijken waar u in eerste instantie geen verstand van hebt of niet aan gedacht hebt. Deze makelaar in Dordrecht helpt u graag bij het vinden van een betrouwbare huurder. Samen met u brengt hij in kaart welke huurprijs redelijk is en adviseert hij over eventueel onderhoud en reparaties. Uiteindelijk moet het doel, dat u en uw huurder samen tevreden zijn, bereikt worden. 

Professionele en persoonlijke service
Voor welke dienst u een makelaar in Dordrecht nodig heeft, u mag erop vertrouwen dat uw belangen voor Waltmann Makelaars leidend zijn.  Uw makelaar in Dordrecht treedt op als procesbewaker, neemt u veel administratieve zorg uit handen en presenteert zich als een betrouwbare en ter zake kundige adviseur. Neemt u eens een kijkje op hun website en let u speciaal op de feedback die anderen over de service en dienstverlening geven.

Ook leuk om te lezen