1631
Geen stress door een goede inboedelverzekering
Gepubliceerd: 27-03-2020

Bepaalde spullen kunnen heel belangrijk voor je zijn. Of het nu gaat om die prachtige, kostbare vaas of je verzameling boeken die je zo dierbaar is – je bezittingen heb je door de jaren heen verzameld en zijn van waarde voor je, of dat nu emotioneel of in euro’s is. Voor je spullen wil je dus goed zorgen. Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten: het is ontzettend vervelend als je dure smartphone kapot valt op de badkamertegels, of als je wasmachine er opeens mee ophoudt. Gelukkig kun je daarvoor een inboedelverzekering afsluiten, zodat je zonder stress gebruik kunt maken van je spullen. We vertellen je in dit artikel alles over inboedelverzekeringen.Zo verzeker jij je spullen
Zoals we al zeiden, zit het ongeluk in een klein hoekje. Als er dan toch onverhoopt wat met je spullen gebeurt, wil je dat het goed komt. Met een goede inboedelverzekering of opstalverzekering is het stukken minder schrikken als er iets gebeurd met je spullen, want dan weet je dat je een bedrag terug kunt krijgen om het kapotte voorwerp te vervangen. Het verschil tussen deze twee verzekeringen? Met een opstalverzekering verzeker jij de losse spullen in je woning, zoals je televisie of je wasmachine. Met een inboedelverzekering heb je nog meer zekerheid wat je spullen betreft: dan kun jij je ook verzekeren bij schade door bijvoorbeeld brand of een storm. Er zijn zelfs allrisk inboedelverzekeringen, waar je ook bij een ongeluk door eigen schuld geld terug kunt krijgen.

Vergelijk voor de beste optie
Omdat iedereen weer andere spullen heeft, is een inboedelverzekering die bij je past erg belangrijk. Natuurlijk is het ook fijn als je zo’n verzekering voor een tarief kunt afsluiten die ook bij je portemonnee past. Er zijn heel wat verschillende inboedelverzekeringen: elke verzekeraar hanteert weer andere voorwaarden bij het uitbetalen als er sprake is van een ongeluk. Daarom is het belangrijk om heel goed op de hoogte te zijn van de verschillende voorwaarden en de daarbij behorende kosten. Gelukkig kun je heel gemakkelijk deze verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je in een oogwenk een inboedelverzekering vergelijken en kom je al gauw op de juiste keuze voor jouw situatie. Wel zo fijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide