385
Voordelig en vlekkeloos verhuizen:volg deze tips

Verhuizen: waar moet je beginnen? De een ervaart een verhuizing als een flinke uitdaging waar een hoop stress bij komt kijken. De ander vliegt er als het ware doorheen. Met een goede voorbereiding zorg je voor een fijne verhuizing en kun je daarna gaan genieten van je nieuwe woonplek. In deze blog bespreken we het verhuisproces en delen we daarbij een aantal essentiële tips zodat jij in de toekomst vlekkeloos kunt verhuizen. Laat die verhuisdozen maar komen!

De voorbereiding voor de verhuizing

Een goede voorbereiding is essentieel om de verhuizing vlot te laten verlopen. Maar waar moet je beginnen? Begin met opruimen! Op het moment dat de verhuisdatum steeds dichterbij komt, is het aan te raden om op te ruimen. De verhuisdozen mogen dan ook tijdig van zolder gehaald worden. Werk het huis stap voor stap af. Begin allereerst in de kamers waar je het minste komt. Hier liggen ongetwijfeld ook spullen die je niet of nauwelijks meer gebruikt. Vaak kunnen deze spullen dan ook weg. Het is handig om ze te verkopen. Er is namelijk altijd wel iemand die jouw spullen kan gebruiken. De spullen die bewaard moeten worden, plaats je in de verhuisdozen. Belangrijk om nu de verhuisdozen goed te ordenen. Deel alles in op basis van de omschrijving. Ter voorbeeld: Keukenapparatuur in de doos van de keuken en administratiemappen in de administratiedoos. Je kan ook een verhuisbedrijf uit de omgeving van Breda inschakelen, die dit allemaal voor jou oppakt.

Een verhuisplanning opstellen

Op het moment dat je alles hebt geordend en een groot gedeelte van de spullen in dozen zijn verdwenen, kun je verder met de planning. Een nauwkeurige planning is essentieel voor een goede verhuizing. Als het goed is heb je al een idee over de inrichting van je nieuwe woning. In deze stap werk je de planning verder uit. Moet er bijvoorbeeld nog verbouwd worden of zijn er nog nieuwe meubels nodig? Denk hier goed over na. Als het nodig is, kun je vroegtijdig schakelen met iemand die kan helpen in de verbouwing. Daarnaast duurt het vaak meerdere weken voordat nieuwe meubels worden geleverd. Ook dit is handig om te verwerken in de planning. Op het moment dat je planning volledig hebt opgesteld, kun je met een goed gevoel naar de verhuizing toewerken.

De perfecte ondersteuning voor jouw verhuizing

Sta je op het punt om alles verder in te pakken en kom je tot de conclusie dat je de gehele verhuizing hebt onderschat? Dan helpt Bravo Verhuizingen jou uit de brand. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in particuliere verhuizing. Jouw inboedel wordt zeer nauwkeurig en met veel zorg vervoerd. Daarnaast verhuurt Bravo Verhuizingen ook verschillende verhuismiddelen en kunnen ze eventueel ondersteunen bij schilder- en behangwerkzaamheden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners