1112
De meubeltaxi
Gepubliceerd: 01-11-2016

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, een verhuizing. Sommige verhuizen maar een paar keer in hun leven maar er zijn ook mensen die bijna een hobby van verhuizen maken en het klappen van de zweep al aardig onder de knie hebben gekregen. Want ja... verhuizen is en blijft een lastige bezigheid en daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn en de verhuizing zo slim mogelijk aanpakken.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Een veel gebruikt spreekwoord en ook zeker bij een verhuizing van toepassing! Begin daarom op tijd met het plannen van de verhuizing. Wanneer is de werkelijke verhuisdatum? Zorg er dan voor dat je post vanaf dat moment op het nieuwe adres bezorgt wordt maar ook dat het gas, water en licht op het nieuwe adres is aangesloten en op het oude adres wordt afgesloten. Vergeet ook je internet en tv aansluiting niet mee te verhuizen. Bedenk tijdig hoe je het wilt gaan aanpakken met inpakken. Wil je dit zelf doen of uitbesteden? Het moment van inpakken is vaak ook een goed moment om op te ruimen. Spullen die je al lang niet meer hebt gebruikt kunnen misschien weggegooid, verkocht of gedoneerd worden.

Labelen
Zorg bij het inpakken van de dozen dat je ze per kamer gaat labelen en schrijf op de label globaal wat er in de doos zit en ook in welke kamer deze terecht moet komen. Dit scheelt je een hoop gesleep tijdens het uitladen.

Het vervoer
Het belangrijkste van je verhuizing is wel het vervoer. Het is natuurlijk geen doen om al je spullen met eigen vervoer te gaan verplaatsen van a naar b dus is het huren van een bus geen overbodige luxe! Maar heb je wel eens gehoord van de Meubeltaxi? Een heel handig alternatief voor een bestelbus huren.

Jouw persoonlijke verhuis Sjouwfeur
Normaliter huur je een verhuisbusje voor een hele dag. Je gaat hem vroeg in de ochtend ophalen en met een beetje geluk kan hij de volgende ochtend weer terug. Je betaald een flinke borg voor de bus en je bent de hele dag druk met het in en uitladen van dozen. Dat kan anders volgens de Meubeltaxi.nl

Want waarom zou je een bus voor een hele dag huren als je ook een bus, met Sjouwfeur kunt huren voor de tijd dat je de bus nodig hebt. Je hoeft de bus niet op te halen of weg te brengen want de bus met Sjouwfeur komt voorrijden bij jou thuis zoals een echte taxi! Je betaald geen borg en de Meubeltaxi Sjoufeur helpt je ook nog eens met het in en uitladen van de bus. Zo zie je dat het verhuizen anno 2016 helemaal niet meer zo lastig hoeft te zijn en met een beetje goede voorbereiding en hulp van een sterke Sjouwfeur zo is gepiept!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide