Gepubliceerd: 30-08-2016 13:00
1342
Snel je huis verkopen

Je huis verkopen is niet altijd even eenvoudig als het lijkt. Waarom staat het ene huis maar enkele dagen te koop en het andere een jaar of zelfs langer? Waarom wordt het ene huis met winst verkocht en blijft de ander met enorme schulden achter?

Presentatie is het antwoord op deze vragen. De presentatie van de woning op de foto’s, de presentatie op het internet en de presentatie aan de potentiële kopers.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in digitale fotografie en internet, werd mij gevraagd of ik met de presentatie van woningen van vrienden en kennissen kon helpen. Ik hielp ze en vertelde wat ik wist en raakte daardoor nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk was om een huis goed verkoopbaar te maken. Ik ben op zoek gegaan naar deze informatie en gaf tips en aanbevelingen aan mijn vrienden en kennissen. De huizen werden sneller verkocht en met meer rendement dan verwacht!

banner-woontrends-2024-mag.png

Al deze verkoop tips en ervaringen heb ik uiteindelijk opgeschreven. Het was in eerste instantie niet eens de bedoeling maar ik bleek zo veel nuttige informatie te hebben verzameld en kreeg zoveel positieve reacties dat ik besloten heb dit te bundelen tot een boek.

Al deze tips en ervaringen helpen je een huis sneller en beter verkoopbaar te maken met meer rendement! Technische kennis is niet nodig! Huis verkopen met verlies? Hoeft niet!

Vraag het boek aan voor slechts € 27,00. Een kleine investering die zichzelf razendsnel terug verdient.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide