1748
Ruimtegebrek? Slim je spullen opslaan in een Self Storage
Gepubliceerd: 16-06-2020

Ruimte wordt in de grote steden steeds kleiner, maar ook in de kleinere steden in de Randstad is er ruimtegebrek. Tegenwoordig zijn er slimme manieren om je spullen extern op te slaan.

 

Gemakkelijk je spullen in een Opslag in Amsterdam met een gratis ophaal service.

banner-woontrends-2024-mag.png

Tijdelijk opslag vanwege ruimtegebrek in de Randstad

Heb jij ruimtegebrek in je huis of wil jij je spullen tijdelijk opslaan. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je gaat verhuizen, renoveren of een jaar naar het buitenland. Veel mensen kiezen dan voor een externe opslag. Een nieuwe slimme innovatieve oplossing is mobiele opslag waarbij 2 sterke verhuizers en een grote bus voor je deur komen en meteen al je spullen meenemen en opslaan voor jou. De tijd van zelf een bus of aanhanger huren, vrienden organiseren en al je spullen naar beneden dragen is voorbij. Gewoon makkelijk online boeken, bus rijdt voor en je spullen worden netjes opslagen in bijvoorbeeld Amsterdam, Almere, Lelystad en vele andere steden.

Hoe werkt deze nieuwe vorm van opslag precies;

  • Selecteer de opslagruimte en je pick-up datum online
  • Laat je spullen gratis ophalen
  • Jouw spullen uit de opslag nodig? Je boekt snel een return afspraak

Self Storage of in een garagepark een box huren, wat is het verschil?

Er zijn veel aanbieder van garageparken of mensen die een enkele garage verhuren. Dit is echter vaak een niet geïsoleerde en niet beveiligde garage. Een opslagfaciliteit of Self Storage zoals ze dat ook vaak noemen is 24 uur per dag camera bewaakt. Daarnaast zijn de gebouwen volledig verwarmd en is er ook een receptie die 7 dagen per week open is.

Tegenwoordig kun je er dus een gratis ophaalservice bij bestellen. De grootste aanbieder van Europa is Boxie24 Opslag. Zij hebben over heel Europa een ophaalservice met moderne faciliteiten. Deze faciliteiten zijn goed bewaakt en bevinden zich vaak bij jou in de buurt. Je hoeft er natuurlijk nooit heen, want ze brengen het netjes terug.

Opbergen van je spullen was nog nooit zo makkelijk 

Het opbergen van je spullen is nooit makkelijker geweest. Je kan nu extra ruimte creëren in je appartement of woning. Huur een externe opslag box en maak ruimte voor je hobby of kinderkamer. Het mooie is, de opslag kost slechts een fractie van wat de ruimte in jouw woning je zou kosten.
Kortom, meer ruimte tegen een eerlijke prijs. Met de stijgende huurprijzen is dit alternatief voor meer leefruimte een interessante optie.

Verhuizen en tijdelijk nog geen nieuwe woning?

Ga je verhuizen omdat je oude woning bijvoorbeeld verkocht is? Heb je nog geen nieuwe geschikte woning kunnen vinden. Of wacht je gewoon nog even, omdat je nog graag die welverdiende wereldreis wilt maken. Ook dan is tijdelijke opslag iets voor jou. De hele inboedel van je woning opslaan in een opslagruimte is gemakkelijk omdat deze tot wel 3 meter hoog zijn. Dit beteken dat een woning van 100m2 al snel in een 10m2 opslag box past. Dit bespaart dus veel kosten en jij kunt lekker genieten van je wereldreis of wachten op je geschikte nieuwe woning.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide