7643
IKEA maakt verhuizen en opruimen leuk met OMBYTE collectie
Gepubliceerd: 07-05-2019 Laatste update: 29-08-2023

De OMBYTE collectie van IKEA is gericht op een nieuw begin; verhuizen, een frisse start, het huis volledig opruimen en opnieuw organiseren. Mensen verhuizen tegenwoordig steeds vaker en deze limited collectie maakt dat proces een stuk makkelijker, minder stressvol en vooral: leuker. Alle producten - van doos tot lamp, van tas tot mand - zijn zo ontworpen dat ze praktisch zijn voor iedereen die moet in- en uitpakken, ook als er helemaal geen verhuisplannen zijn. Alle OMBYTE producten zijn blijvend te gebruiken: de kleurrijke items met vrolijke patronen zijn een fijne toevoeging aan je huis – ook na een verhuizing. De limited collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

 IKEA-OMBYTE-PH158400.jpg

Onmisbare dozen
Organiseren, selecteren en categoriseren. Hierbij zijn goede dozen onmisbaar. In de OMBYTE collectie zitten verschillende dozen met vrolijke patronen die handig zijn en meteen sfeer geven aan de nieuwe ruimte. Daarnaast zijn er stalen dozen, geïnspireerd op een ouderwetse gereedschapskist, die ook kunnen fungeren als voetenbank of bijzettafel. 

inspiratiebrochures1.png

IKEA-OMBYTE-PH158398.jpg

Stapelen
Wil je juist altijd zicht op je spullen? Dan zijn er doorzichtige manden van staaldraad. De manden zijn ook nog eens handig op elkaar te stapelen zodat je er in een handomdraai een kast van kan maken. Ook de boxen van triplex in natuurlijke kleur zijn op elkaar te stapelen en door de wieltjes eronder makkelijk te verplaatsen.

IKEA-OMBYTE-PH158396.jpg

Kleurrijke tassen
De OMBYTE tassen, met verschillende wildlife dessins, zijn handig voor zowel een verhuizing als dagelijkse klusjes. Verhuizen hoeft namelijk niet altijd van het ene naar het andere huis te zijn – het kan bijvoorbeeld ook van de slaapkamer naar de wasserette en weer terug zijn. De tassen zijn sterk, extra groot en voorzien van ritsen. Eén variant heeft zelfs banden zodat je er een rugtas van kan maken.  

IKEA-OMBYTE-PH158403.jpg

Handige tools
Met de juiste tools wordt verhuizen een stuk makkelijker. De vrolijke steekwagen, de verhuistape en de beschermende deken zijn praktisch en zorgen voor een verhuizing in stijl. De OMBYTE ledlamp, geïnspireerd op een traditionele bouwlamp, zorgt voor licht als je nog geen lampen hebt opgehangen en is flexibel in gebruik door de USB-aansluiting.  

Lees ook

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide