2099
Zo vind jij de laagste hypotheekrente

Het is wellicht niet je meest favoriete onderwerp, maar wel een hele belangrijke: de hypotheekrente. Vrijwel iedereen met een eigen huis heeft er mee te maken. Je wil natuurlijk zo min mogelijk aan rente betalen, maar wel onbezorgd kunnen genieten van je eigen woning. De oplossing: gaan voor een zo laag mogelijke hypotheekrente! En een hypotheek afsluiten of oversluiten, daar is dit een ideaal moment voor. Niet echt thuis in dit gebied? Wij vertellen je in dit artikel graag hoe je de laagste hypotheekrente kunt vinden.Alles over je hypotheekrente
Als je een hypotheek afsluit, betaal je hypotheekrente. Elk jaar is dat een percentage van je totale hypotheekschuld. Hoe lager je rente, hoe minder je hoeft te betalen – dat is natuurlijk wat je het liefste wilt als huizeneigenaar. Door op het goede moment je hypotheek af te sluiten, of je huidige hypotheek over te sluiten, kun je heel wat geld besparen. Want waarom is het dan zo fijn om een lage hypotheekrente te hebben? Je maandlasten zijn stukken lager!
Zelfs als je een boete moet betalen om je hypotheek over te sluiten, kun je uiteindelijk vele malen goedkoper uit zijn.

Op de hoogte van alle actuele rentetarieven
Om een weloverwogen keuze te maken, is het natuurlijk essentieel om goed op de hoogte te zijn van het laatste hypotheeknieuws. Dat kan best lastig zijn als je geen kaas hebt gegeten van zulke financiële zaken. Gelukkig zijn daar handige trucjes voor: ga bijvoorbeeld aan de slag met hypotheekrente vergelijken via de overzichtelijke website van hypotheekrente.nl. Dit renteoverzicht is 100% onafhankelijk – zo kun je dus gebruik maken van objectieve informatie over verscheidende hypotheekaanbieders in ons land en weet je precies hoe het ervoor staat met de verschillende rentestanden. Zo kun jij gaan voor de beste optie in jouw situatie. En dat scheelt weer heel wat geld.

Het ideale moment
Als er een ideaal moment is om te verhuizen of je hypotheek over te sluiten, is het nu wel! Vandaag de dag lijken de rentestanden van hypotheken maar te dalen en te dalen. Ze zijn zelfs nog nooit zo laag geweest! Pak die verhuisdozen dus maar in, want het kan echt lonen om op dit moment een huis te kopen. Daarbij kan het je dus ook een boel geld opleveren als je nu je hypotheek oversluit – je maandlasten kunnen zo heel wat omlaag gaan. Zo heb je al meteen profijt van deze dalende hypotheekrente. En het fijnste: het vergelijken kost niks. Zeker doen, dus.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners