2373
3 tips om een meerwaarde uit jouw huis te halen

Woon jij in Amsterdam en wil jij je huis gaan verkopen? Dan zul jij geen moeite hebben om je huis te verkopen. Toch wil je natuurlijk dat jouw huis zoveel mogelijk opbrengt en dat je er zoveel mogelijk uit kunt halen. Maar hoe kun je de waarde van jouw huis verhogen? In dit artikel geven we 3 tips om de waarde van je huis te verhogen.

 

Energiebesparende maatregelen 

Een huis waarbij je energie kunt besparen, is meer waard. Wil jij dat jouw huis voor meer geld verkocht wordt? Dan is het goed om energiebesparende maatregelingen te ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dubbel glas, extra isolatie of energiebesparende verlichting en stopcontacten. Door energiebesparende maatregelen te nemen , stijgt de verkoopprijs van je huis significant. Is jouw huis voorzien van deze maatregelen?  

Zelf je huis verkopen in Amsterdam 

Als je jouw huis laat verkopen door een makelaar, komen hier vaak veel kosten bij kijken. Makelaars bemiddelen bij de verkoop van huizen waarvoor ze een courtage rekenen als vergoeding. Deze kan vaak behoorlijk oplopen. Deze kosten kun je heel makkelijk voorkomen door je huis te verkopen zonder makelaar. Zo kun jij het geld, wat je normaal gesproken voor je makelaar neerlegt, in je eigen zak steken.

Je huis laten opkopen 

Als je ervoor kiest om zelf je huis te verkopen, scheelt dit natuurlijk in geld, maar het brengt wel veel werk en tijd met zich mee. Daarom kun je er ook voor kiezen je huis te laten opkopen door een externe partij. Hierbij komt jouw huis niet op de huizenmarkt maar investeert een partij in jouw woning om hem bijvoorbeeld de renoveren. Proranje is een partij die woningen in de Randstad koopt tegen een eerlijke prijs. Ze kunnen jouw woning vaak dezelfde dag nog van je opkopen. Wil jij wat langer blijven wonen? Dan kan dat natuurlijk ook! Doordat jouw woning niet de huizenmarkt op gaat kunnen er veel kosten worden bespaard, wat je merkt in de verkoopprijs. 

Met deze tips zorg je voor een meerwaarde van je huis. Ga jij binnenkort je huis verkopen? Houd deze tips dan in je achterhoofd. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners