459
Dit moet je weten over het kopen van een vakantiewoning

Een eigen (vakantie)huis, een plek onder de zon… of aan zee, of bij een mooi bos… Denk jij ook wel eens na over het kopen van een vakantiewoning? Dat snappen wij wel, want hoe gaaf is het om een eigen plek te hebben om met vrienden en familie helemaal tot rust te komen? Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid van ons eigen Nederland, helemaal in deze tijd, waarin reizen niet mogelijk is. Ons land barst van de mooie plekken! Wil jij je verdiepen in het kopen van een vakantiehuis, maar zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, want wij vertellen je graag alles wat je moet weten over de aanschaf van een vakantiewoning – met de meest recente informatie!

Investeren in een vakantiewoning in Nederland

Nu we door de maatregelen meer thuis zitten, kan het best zijn dat je behoefte hebt aan meer ruimte, rust en vrijheid. Om nu je biezen te pakken en te verhuizen naar een hutje op de hei is best een drastisch besluit – maar wat nou als je die rust kunt vinden in je eigen vakantiehuis, waar je heen kunt gaan wanneer jij er zin in hebt? Een vakantiehuis in Nederland is een ideale investering, en er is volop keuze. Bij Topparken Verkoop vind je de meest uiteenlopende vakantiehuisjes op de mooiste plekken van Nederland. Daar kun je zelf heerlijk vertoeven, maar je kunt je vakantiewoning natuurlijk ook verhuren op de momenten dat je er zelf geen gebruik van maakt. Omdat vele Nederlanders hun eigen land hebben (her)ontdekt in dit jaar, zal de verhuur van recreatiewoningen in Nederland alleen maar stijgen. Investeren in een vakantiewoning is dus een goed idee!

Het financiële plaatje

Als je wilt investeren in een vakantiewoning, dan wil je natuurlijk weten wat het kostenplaatje ongeveer gaat worden. Goed om te weten: vanaf 1 januari 2021 zijn de bedragen waarover een negatieve spaarrente wordt berekend verlaagd. Dat maakt dit het ideale moment om te investeren in een vakantiewoning. Omdat door de populariteit van vakanties in eigen land de gemiddelde bezetting op vakantieparken in Nederland uitzonderlijk hoog is, kun je als verhuurder van een vakantiewoning rekenen op hoge en stabiele huuropbrengsten.Ook is vastgoed minder gevoelig voor inflatie dan geld, en betaal je bij de bank vaak om te sparen. Om te weten wat de precieze kosten voor jou als investeerder zullen zijn, kun je contact opnemen met een financieel adviseur van bijvoorbeeld Topparken Verkoop. Zo weet je precies wat er voor jouw situatie van toepassing is, en word je volledig ontzorgd. Wel zo fijn!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners