1361
Haagse verhuizers: geven je 4 tips voor een vlotte verhuizing!

Een verhuizing is natuurlijk geweldig; maar het gedoe er omheen kan het vaak ernstig lastig maken. Terwijl je al nadenkt over het inrichten van de nieuwe woning moeten eerst de dozen ingepakt worden, meubels getild worden en verhuiswagens geregeld worden.

 

Je belt het lokale Verhuisbedrijf Den Haag of in welke stad je ook woont om wat extra hulp in te schakelen en krijgt direct wat handige tips. De echte Haagse verhuizers weten namelijk precies wat ze doen en helpen je met deze 4 tips op weg naar een vlotte verhuizing!

  1. Kijk eens kritisch naar je spullen

Voordat je aan het inpakken en tillen gaat is dit een mooi moment om eens kritisch naar je spullen te kijken. Het is namelijk pas tijdens het verhuizen dat je merkt hoeveel spullen je wel niet in huis hebt staan. Van de kledingkast tot de voorraadkast in de keuken: er mogen gegarandeerd een paar dozen de deur uit. Gebruik dit mooie moment om met een schone lei te beginnen en onder het thema less is more in te gaan pakken. Oude gebruiksaanwijzingen, lege doosjes en kleren met gaten erin mogen gewoon de kliko in (of naar de tweedehandswinkel natuurlijk). Misschien heb je zelfs nog wat mooie inboedel staan die in het nieuwe huis geen plekje heeft. Deze inboedel kun je aanbieden op online marktplaatsen of wellicht maak je er een vriend of familielid ontzettend blij mee. Als je dan toch schoon schip aan het maken bent, kijk dan meteen even of dat verhuisbedrijf je misschien ook helpt met het inpakken. Scheelt je weer een hoop werk!

  1. Houdt het overzichtelijk

Zorg dat je inboedel vast in de juiste kamer staat zodat je het in de juiste dozen in kunt pakken. Label de dozen eventueel met kleurcodes zodat je precies weet welke doos in welke ruimte in de nieuwe wonen mag komen te staan. Geef ook je verhuisbedrijf een seintje zodat ze weten hoe jouw codering in elkaar zit. Houd op een lijstje bij welke spullen er in welke doos gaan. Ook zeker niet onverstandig: pak alle breekbare of licht vlambare spullen samen in zodat je precies weet welke doos extra voorzichtig behandeld moet worden.

  1. Schaf de juiste verhuismaterialen aan

Begin op tijd met het aanschaffen van verhuismaterialen zoals dozen, dekens en beschermingsmaterialen. Hoe groter de dozen hoe makkelijker. Wil je duurzaam verhuizen? Schaf dan kratten aan die je na de verhuizing ook nog kunt gebruiken.

  1. Meten is weten

Moeten er flink wat meubels verhuisd worden? Kijk dan vast naar de lengte en het gewicht. Past die mooie hoekbank wel door de deuren van de nieuwe woning? En hoeveel man ga je nodig hebben om dat gevaarte te tillen?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners