198
Een nieuwe woning. En nu?

Je gaat een nieuwe woning kopen of er is een nieuw pand in het verschiet. Spannend! Bij dit soort dingen horen ook het afsluiten van een hypotheek, maar waar moet je op letten en bij wie moet je zijn? Een hypotheekadviseur kan je advies geven welke hypotheek het beste bij je past en het meest gunstigste is. De maandlasten en de rente worden meegerekend met een hypotheek. Dit is natuurlijk wel een belangrijk dingetje. Ook kan de hypotheekadviseur samen met jou je hypotheek berekenen en extra tips geven. Door heel Nederland zitten verschillende hypotheekshops, dus dichtbij jou in de buurt kan je een hypotheekshop vinden.

Hypotheekshops bij jou in de buurt?

Een hypotheek berekenen Zwammerdam is een hele klus. Een hypotheek berekenen of een hypotheek afsluiten is vaak voor je huis of een bedrijfspand, maar dit kan natuurlijk ook voor iets anders zijn. Je kan een hypotheek berekenen in bijvoorbeeld Zwammerdam door middel van verschillende tools die beschikbaar zijn op het internet, ze zijn ook vaak te vinden via de websites van diverse hypotheekshops. Sommige hypotheekshops zijn tegenwoordig ook digitaal te vinden en hebben dus geen fysieke vestiging. Wil je liever persoonlijk contact hebben? Geen probleem! Er bestaan nog steeds fysieke hypotheekshops. De hypotheekadviseur zowel digitaal of persoonlijk, kan je verder helpen met het berekenen of het afsluiten van een hypotheek.

 Je woning verhuren?

Toch wordt dit vaker gedaan, een woning verhuren. Veel mensen verhuren hun (tweede) woning aan andere mensen en verdienen hier weer een zakcentje aan. Als je een woning gaat verhuren, moet je ook een hypotheek afsluiten, in dit geval komt dan de verhuur hypotheek aan te pas. Een verhuur hypotheek is speciaal bedoeld voor woningen die worden verhuurd aan andere mensen. Dit kan dus ook aan je eigen kind of ouders zijn. Bij een hypotheek verhuur in Stevenshof moet je rekening houden met verschillende factoren, namelijk dat dit een andere hypotheek is dan de hypotheek die hebt voor je eigen huis. Ook kunnen studenten in soortgelijke woningen wonen, ze huren namelijk een kamer of een gedeelte van de woning.

Waar moet je opletten bij het afsluiten van een hypotheek?

Bekijk als eerst verschillende hypotheekshops op het internet. Vaak geven deze al een eerste indruk. Kijk ook naar de ervaringen van andere klanten, dit is erg belangrijk. Wat vonden zij van het bedrijf? Werden ze goed geholpen en kregen ze goed advies? Je kunt altijd advies vragen aan je vrienden, kennissen of familieleden die een hypotheek hebben afgesloten. Zouden zij het aanraden om bij die hypotheekshop een hypotheek af te sluiten? Je kan altijd een kennismakingsgesprek aanvragen bij een hypotheekshop, zodat je een hypotheekadviseur face to face ziet en je vragen kunt stellen. Als je een hypotheek wilt afsluiten, kijk dan ook naar hoeveel de kosten zijn op langer termijn.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners