Als je eenmaal hebt besloten om je huis te verkopen en/of een nieuwe woning te zoeken, dan wil je het liefst ook meteen actie ondernemen. Al gauw ontdek je dat er veel bij komt kijken. Een makelaar kan je heel wat werk uit handen nemen. En met de juiste website is ook die makelaar snel gevonden!

 

Waarom een makelaar?
Veel mensen vragen zich af of ze wel in zee moeten gaan met een makelaar, nu de markt zo op spanning staat en huizen zichzelf lijken te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar veel voordelen, zowel bij het kopen als verkopen van een woning.

  • Groot netwerk:je vindt sneller een woning, of een koper voor je huis. Makelaars weten wie interesse heeft en welke huizen op de markt komen voordat het zover is.
  • Minder werk: zelfs als de verkoop van een huis gladjes verloopt is er nog erg veel papierwerk, dat een makelaar van je overneemt. Bovendien hoef jij je nu niet in al die juridische informatie te verdiepen!
  • Onderhandeling: de investering voor een makelaar betaalt zichzelf al gauw terug, doordat een makelaar een betere prijs voor jou onderhandelt. Ook wijst de makelaar je op onvoorziene kosten of juist slimme stappen die je financiële voordelen opleveren.

Hoe vind je snel een makelaar?
Het is zover: je verkoopt je huis. Of je wil op zoek gaan naar een nieuwe woning. Of allebei. Maar nu? Hoe vind je snel een makelaar? Makelaarzoeker.nl neemt je al dat zoekwerk uit handen en vindt voor jou de meest geschikte kandidaat.

Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is een formulier invullen waarop je jouw wensen aangeeft. Daarbij heb je keuze uit verschillende selectiecriteria. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat de makelaar buiten kantooruren beschikbaar is? Staat een scherpe courtage voor jou voorop, of wil je dat de makelaar vooral een lokale marktkennis heeft? Vink de gewenste selectiecriteria aan en makelaarzoeker.nl heeft voor jou gratis een voorstel voor een passende makelaar.

Aan de slag!
Makelaarzoeker.nl werkt alleen met kwalitatieve en ervaren makelaars, bij jou in de buurt. Wil jij nu op zoek naar een makelaar? Vul vrijblijvend het formulier in en ontvang een gratis voorstel!

Ook leuk om te lezen