4944
Hip en handig: het schaduwdoek
Gepubliceerd: 16-04-2019 Laatste update: 30-11-2020

De traditionele parasol maakt langzaam plaats voor het schaduwdoek: zonwering die je overal in de tuin kunt ophangen. Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei vormen enkleuren en hebben een trendy uitstraling. Logisch dus, dat deze langzaam de tuinen van Nederland overnemen! In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het schaduwdoek.

De voordelen Het schaduwdoek is een innovatief product dat helemaal aansluit op de wensen van de tuinliefhebbers van nu. Een paar voordelen op een rij:

  • In vele vormen & maten
  • Zorgt voor een optimaal schaduwoppervlak
  • Zeer goede bescherming tegen UV-straling
  • Wind- en weerbestendig
  • Lichtgewicht
  • Modern design
  • Sfeermaker
  • Geeft zowel verkoeling bij zon als beschutting tegen wind en regen (indien gewenst)
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Snel op te hangen

 

WIN-VLOERKLEED.png

Kies je maat & kleur
Benieuwd hoe een schaduwdoek in jouw tuin staat? Je bestelt er gemakkelijk een online. Bij ZONZ sunsails heb je keuze uit standaard vormen en maten, maar je kunt ook zelf een maatwerk schaduwdoek samenstellen op de site. Natuurlijk kies je ook een kleur die mooi in jouw tuin past. Misschien een ivoren schaduwdoek in driehoek vorm, of juist een antraciete rechthoek voor boven het terras.

 

Twijfel je over het materiaalof de kleur? Vraag dan gratis doeksamples aan van de 5 verschillende doeksoorten en kijk welke jouw voorkeur heeft. Ook kun je advies vragen: ZONZ sunsails is al 11 jaar de specialist op het gebied van (maatwerk) schaduwdoeken en voorziet je graag van deskundig advies.

 

Voor tuin & dakterras Een schaduwdoek is werkelijk overal te gebruiken. Bevestig het doek aan de muren van het huis, of gebruik palen om ook op je dakterras in de schaduw te kunnen zitten. Heb je niet alleen last van de zon, maar voorkomt de wind vaak dat je lekker in de tuin kunt ontspannen? Een (oprolbaar) windscherm is dan ideaal. Voor de pergola zijn schaduwdoeken ook ideaal. Voor nog meer sfeer beleving heeft ZONZ sunsailszelfs draagbare led verlichting die je op het schaduwdoek kunt klikken.

 

Met een harmonicadoek ben je super flexibel: het doek kun je zelf open en dicht schuiven met een katrolsysteem. Zo kun je heel makkelijk zelf kiezen of je lekkerin de zon wilt zitten of in de schaduw

 

Welk schaduwdoek past het beste bij jou en jouw tuin of dakterras?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide