2594
Een nieuw zonneschermdoek

Het hebben van een zonnescherm is in de zomer geen overbodige luxe. Je kunt lekker in de schaduw zitten op je terras en binnen blijft het lekker koel omdat de warmte van de zon door het zonnescherm geweerd wordt. Ook behouden je meubels en kussens langer hun originele kleur omdat ze niet constant aan de schadelijke UV straling worden blootgesteld. Maar niet alleen in de zomer kan een zonnescherm goed van pas komen. In het najaar en de winter biedt een zonnescherm ook voordelen. Denk maar eens aan de laagstaande zon die verschrikkelijk in de weg kan zitten en bijvoorbeeld het zicht op je tv of computerscherm belemmert.

Een zonnescherm is duurder dan het plaatsen van een parasol maar van een zonnescherm heb je zowel binnen als buiten veel plezier. Toch zal op een gegeven moment het zonnescherm vervangen moeten worden. Niet zozeer omdat het mechanisme van de zonwering niet meer naar behoren werkt maar omdat het zonneschermdoek versleten of verkleurd is.

Je mag er over het algemeen vanuit gaan dat een zonneschermdoek zo'n 10 tot 15 jaar meegaat. Het hangt uiteraard van de kwaliteit en de intensiteit waarmee het zonneschermdoek gebruikt wordt hoe snel deze versleten is. Daarnaast kan het doek beschadigd raken door extreme weersinvloeden zoals een flinke hagelbui of wanneer er een kat overheen gelopen heeft.

Gelukkig hoef je niet je gehele zonnescherm te vervangen als je zonneschermdoek aan vervanging toe is. Door alleen het zonneschermdoek te vervangen gaat je zonnescherm weer jaren mee. Neem maar eens een kijkje op de website van Zonneschermdoek.nl. Zij bieden een ruim assortiment aan zonneschermdoeken van het merk Tibelly. Of je nou op zoek bent naar een effen of gestreept zonneschermdoek en met of zonder volant. Op zonneschermdoek.nl vind je zonneschermdoeken in diverse kleuren en maten. Wil je een zonneschermdoek bestellen dan doorloop je hiervoor heel eenvoudig vier stappen.

Allereerst kies je de gewenste kleur en het eventuele streep dessin. In de volgende stap neem je de maten op en vul je de afmetingen in op de website. Wil je een beetje hulp bij het opnemen van de maat dan hebben ze een praktische video ontwikkeld waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de afmetingen van je zonneschermdoek bepaald. In de derde stap wordt de scherpste prijs voor je berekend waarna je in stap vier de definitieve bestelling kunt doen.

Zelf installeren of laten doen?
Het zelf vervangen van je zonweringdoek lijkt een lastigere klus dan dat het in werkelijkheid is. Je kunt eigenlijk vrij gemakkelijk zelf je zonweringdoek vervangen. Op de website van zonneschermdoek.nl vind je diverse video's die zij hebben gemaakt om je te helpen bij het vervangen van je bestaande zonneschermdoek. Zie je het zelf vervangen toch niet zo zitten dan verwijzen ze je graag door naar een ervaren monteur die jouw zonneschermdoek komt vervangen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners