389
Op zoek naar een terrasoverkapping of een veranda?

‘Naar onze tuin’, is dan het antwoord in koor bij ons op de redactie. Tegenwoordig zie je ze bijna in iedere tuin wel terug; Een terrasoverkapping of een veranda. Net wat aansluit bij de look en feel van de tuin.

Veel mensen realiseren zich niet wat er tegenwoordig allemaal te koop is op dit gebied. Wij zien in bladen en online de meest stijlvolle, aansluitende en creatieve overkappingen voorbij komen.

Hoe jij de overkapping kiest die bij jouw tuin past én jarenlang meegaat? Daar gaan wij je bij helpen.

Goed gekapt

Voordat je je gaat verdiepen in het enorme aanbod van terrasoverkappingen is het aan te raden om je eigen wensen en voorkeuren op een rijtje te zetten.

Hoe groot mag de overkapping zijn? Of beter nog; Hoe groot kán de overkapping zijn? Welk materiaal en stijl past bij jouw huis? Hier zijn namelijk heel veel opties mogelijk. We zien nog altijd veel hout terugkomen, maar wel in allerlei soorten en maten. Maar ook andere materialen zoals staal, aluminium en alles soorten glas zijn in opkomst.

Globaal beeld wat jij in je tuin of op je dakterras wil neer gaan zetten? Dan ben je klaar om je lekker te laten inspireren.

Kap het niet af!

Wanneer je online gaat zoeken kom je de meest prachtige opties tegen. Wat wij dé succesfactor vinden bij een uitbreiding van je tuin door middel van een overkapping? Dat is een terrasoverkapping die aansluit bij je huis en het ontwerp daarvan.

Dat het altijd compleet in lijn met elkaar moet zijn qua materiaal en stijl, dat is niet het geval. Bij een klassiek huis kan juist een moderne terrasoverkapping een verassend effect geven.

Naast inspireren, is het ook goed om je hierover te laten adviseren. Een betrouwbare partner hierin is dan erg belangrijk, hier zijn er meerdere van maar persoonlijk hebben wij goede ervaringen met ForaVida in Nuenen. Een giga aanbod met zeer uiteenlopende designs, en ook nog eens verkrijgbaar in allerlei maten.

En het fijne is, de kosten blijven zeer beperkt. Dit komt niet door het gebruik van goedkope materialen, maar doordat alle terrasoverkappingen zo zijn vormgegeven dat je ze zelf kunt installeren. En geloof ons; Ook jij kan dat!

Om het geheel af te maken is het aan te raden om meteen door te pakken. Dus beperk je niet alleen tot een terrasoverkapping maar style het meteen af met mooie verlichting en andere accessoires. Hiermee zorg je ervoor dat de overkapping echt een verlengde van je huis lijkt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners