1266
Genoeg vitamine D in de winter met deze woontips!
Gepubliceerd: 21-10-2022 Laatste update: 22-10-2022

Vitamine D; in de winter hebben we hier massaal een gebrek aan. Dit komt omdat we te weinig buiten zijn en/of te weinig zonlicht zien. Natuurlijk kunnen we Vitamine D uit een potje slikken, maar we kunnen deze ‘happy vitamine’ ook aanvullen door te zorgen voor genoeg zonlicht in ons leven. Hoe jij deze zonnestralen lekker tóch binnenkrijgt deze winter? Wij zetten dé woontips hiervoor op een rij.

Laat de zon in je huis

Met een paar inventieve en leuke woontips kun jij eenvoudig de zon je huis in toveren. En niet alleen je huis, ook je tuin kun je zo inrichten dat je zelfs op warme dagen lekker ervan kunt genieten. Hoe je dit doet? Introduceer bijvoorbeeld een tuinkamer. Laten we het zo noemen; dit is een serre 2.0! Het is echt een perfecte toevoeging aan je huis wat jouw buitengevoel in de winter enorm gaat helpen. Naast het feit dat ze heerlijk zijn om te verblijven, is het zeer gemakkelijk te openen en af te sluiten. En wil je z’n tuinkamer? Dan is dat eigenlijk altijd mogelijk op de plek waar jij dit wilt, en ze zijn in no-time te installeren. En bovenal is het super stijlvol! Je breidt je huis eenvoudig uit met een extra ruimte, een ruimte waar je comfortabel tot rust kunt komen én letterlijk en figuurlijk kunt opladen.

Met zonder jas

Naast dat je aan je huis een tuinkamer kunt bouwen, kun je ook kiezen voor een veranda. Ook een erg goed en stijlvol idee. Wanneer je deze laat plaatsen inclusief een zekere bron van verwarming, dan weet je zeker dat je de hele winter door heerlijk kunt relaxen op je veranda. Ook deze zijn tegenwoordig werkelijk prachtig vormgegeven, voordelig, duurzaam én snel te plaatsen. Over dat duurzame gesproken, terrasheaters staan niet bepaald bekend om de duurzaamheid. Toch ontstaat hier ook een kentering en worden deze steeds energiezuiniger. Maar voor verwarmen kun je ook kiezen voor de gezellige optie van de vertrouwde vuurkorf of de outdoor houtkachel. Laat de koude in ieder geval geen argument zijn om niet een veranda aan te schaffen!

inspiratiebrochures1.png

Kortom, een tekort aan Vitamine D hoef je niet alleen bij te vullen uit een potje, maar kun je ook gewoon aanvullen met mooie toevoegingen aan je huis. Zo weet je zeker dat jij ook in de winter, lekker onder een kleedje en op de veranda, gewoon de nodige buitenlucht krijgt!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide