2682
Een chique veranda heeft shutters
Gepubliceerd: 19-07-2019

Wil je meer beschutting en tegelijkertijd sfeer toevoegen aan je veranda? Dan installeer je shutters. Je veranda is immers je favoriete plek om buiten te eten, te drinken, te praten en te ontspannen. De veranda shutters van Sfeervolle Shutters zijn hiervoor gemaakt en geheel op maat zodat ze perfect passen. Veranda shutters geven je meer bescherming bij zoninval. De zwoele lichtval geeft sfeer en toch ook genoeg privacy. Je stelt het allemaal precies naar wens af. De veranda shutters die je hiervoor zoekt, zijn nu extra voordelig. Sfeervolle Shutters geeft 50% korting op al zijn nieuwe veranda shutters!

 

Wat zijn veranda shutters?
Veranda shutters zijn oprolbare gordijnen opgebouwd uit geschakelde houten latjes. Ze zijn gemaakt van grenenhout en worden ook wel outdoor blinds of houten rolgordijnen genoemd. De veranda shutters zijn uitstekend toepasbaar voor veranda’s en pergola’s. Ook kun je ze binnenshuis monteren, voor het creëren van een mediterrane sfeer. Handig hierbij is dat je precies de juiste hoeveelheid lichtinval en privacy kunt bepalen. Als het nodig is, zet je je shutters helemaal open of juist half-geopend of dicht zodat je kunt lezen, tv-kijken of computeren. Je zult al snel merken hoe handig dit is in het dagelijks gebruik. Het assortiment veranda shutters is erg breed. Je kunt ze bestellen in verschillende breedtematen van 60 cm tot en met 160 cm. De hoogtematen lopen uiteen van 60 cm tot en met 280 cm.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De veranda als verlengstuk van je woning
Er is ’s zomers geen aangenamere plek als de veranda. Hier zit je in de schaduw bij zonneschijn en droog als het regent. Een inrichting die helemaal af is, is dan ook wenselijk. De tuin is steeds meer en meer een verlengstuk van de woonkamer en hier hoort een sfeervolle veranda bij. Veranda shutters maken je veranda helemaal af, zeker als je een mediterrane sfeer wilt creëren.

Extra handig: plissé-hordeuren
Investeer je eenmaal in shutters voor je veranda, dan zijn plisséhordeuren sterk aan te raden. In de zomer staan vaak je tuindeuren of de schuifpui open. Zo loop je gemakkelijk van binnen naar je veranda en weer terug. Daardoor vinden insecten makkelijk de weg naar je huiskamer. Met goede plisséhordeuren houd je insecten buiten. Je hoeft je geen zorgen te maken over gaas dat stuk kan gaan want dat blijft perfect in het systeem zitten. Bij Sfeervolle Shutters bestel je precies de juiste hordeuren: fraai in stijl, perfect op maat gemaakt en eenvoudig te installeren. Deze nieuwe plisséhorren en plisséhordeuren van Sfeervolle Shutters zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. En in twee verschillende uitvoeringen: normaal en XL.

 

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids