1486
6 redenen waarom jij dit jaar een veranda wil hebben!
Gepubliceerd: 13-02-2018

Waar de veranda natuurlijk optimaal dienst doet als ruimte om ook met slechter weer van de tuin te genieten, is het tegenwoordig een volwaardige uitbreiding van de woning. Een gezellige ruimte die fungeert als overgang tussen de woning en de achtertuin. We zetten alle voordelen van een veranda hier voor je op een rijtje.

 

 • Het hele jaar door
  Het grootste voordeel van veranda’s is natuurlijk het feit dat je hiermee het hele jaar door van de tuin kan genieten. Een mooie overkapping die je beschermt tegen onverwachte regenbuien en ervoor zorgt dat je het hele jaar door gebruik kunt maken van de BBQ. Maar het kan nog beter. Door een glazen schuifdeur aan je veranda toe te voegen creëer je een compleet nieuwe woonruimte. Alle voordelen van binnen, terwijl je kan genieten van het buitenleven. 

 • Recreatie ruimte
  Een veranda creëert een extra woonruimte welke je helemaal naar eigen smaak in kan richten. Misschien een plek om gezellig samen te komen met vrienden, om de kinderen naar hartenlust te laten spelen of misschien wel de nieuwe eetkamer. Door deze extra woonruimte kunnen andere ruimten in de woning opnieuw ingericht worden. Verplaats de woonkamer bijvoorbeeld naar een afgesloten veranda en richt de oude woonkamer in als kantoor of speelkamer voor de kinderen.

 • Toegevoegde waarde
  Een veranda biedt niet alleen toegevoegde waarde wanneer het gaat om het wooncomfort. Een professionele veranda van hoge kwaliteit vermeerderd ook de waarde van de woning. Zo heb je er niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn plezier van.

 • Zorgeloos genieten
  Wij Nederlanders houden van het buitenleven. Een veranda zorgt er dan ook voor dat je zorgeloos van dit buitenleven kunt genieten. Niet alleen de zomeravonden, maar ook de koude winteravonden kunnen in natuurlijke omgeving doorgebracht worden. Zo kun je zonder zorgen, het hele jaar door genieten van het buitenleven. 

 • Bijna stress-vrij
  Het bouwen van een veranda is een minder stressvolle onderneming dan het plannen van een gehele aanbouw aan de woning. Een veranda kan vaak vergunningsvrij gebouwd worden en de afwerking kan geheel aangepast worden aan de persoonlijke behoefte. De bouw van een veranda is veel minder ingrijpend dan een complete aanbouw of verbouwing en is vaak binnen een paar dagen gebeurt. 

 • De natuur naar binnen
  Het grootste voordeel van een veranda is natuurlijk het stukje natuur dat je naar binnenhaalt. De grote glazen schuifdeuren geven je een natuurlijke overgang van binnen, naar buiten. Decoreer de veranda met voldoende natuurlijke materialen zoals hout en planten om het plaatje helemaal af te maken.
Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids