1328
Zon onder? Lampje aan!
Gepubliceerd: 05-04-2022

Al vele artikelen hebben wij op ons online woonplatform gewijd aan het onderwerp ‘verlichting’. Het belang hiervan is ontzettend groot. De verkeerde kleur kan een ruimte een kille en koude uitstraling geven. Van de lampen zelf, tot het soort licht: alles is hierbij relevant.

Maar wist je dat dit niet minder relevant is waar het gaat om buitenverlichting? Natuurlijk snakken we naar die lange zomeravonden waarbij het maar niet donker lijkt te worden. Maar er zijn ook andere jaargetijden, waar het vroeg donker wordt en mooi licht in de tuin van grote meerwaarde is.

En extra handig; Licht is boeven verjager nummer één! Dus start vandaag nog met het maken van een lichtplan voor buiten.

inspiratiebrochures1.png

Laat je licht schijnen op de tuin

Buitenverlichting is een enorme plus voor zowel de uitstraling van je huis als de algehele veiligheid. Mooie sfeerverlichting doet recht aan al het verzette werk in je tuin. Of je nu binnen zit of buiten, een mooi verlichte tuin is altijd van grote meerwaarde.

Je kunt natuurlijk een aantal losse lampen aanleggen en die zelfstandig naar een stopcontact leiden. Maar houd er rekening mee dat er bij buitenverlichting andere aspecten een rol spelen dan binnen. Zo heb je met wisselende weersomstandigheden te maken.

Maak daarom vooraf een overzichtelijk lichtplan. Gebruik het juiste aantal volt en de juiste materialen.

Vol op de 12 volt

Na ons verdiept te hebben in verschillende opties en mogelijkheden zijn wij gegaan voor een compleet lichtplan samengesteld uit specifieke Garden Lights wat werkt op 12 volt. Wij hebben voor deze hoeveelheid volt gekozen omdat dit een veilige hoeveelheid stroom is die genoeg is om jouw tuin op een prachtige wijze in de spotlights te zetten.

Het is een aanrader om voor één en hetzelfde systeem te kiezen waar het gaat om aanleggen van goede tuinverlichting. Door te kiezen voor één merk weet je zeker dat het op elkaar aansluit en dat je het later nog kunt aanpassen. Want geloof ons, éénmaal de smaak te pakken zorgt ervoor dat jij steeds meer lampjes aan wilt zetten.

Met de nieuwste lichtplannen is het tevens mogelijk deze via een speciale app te besturen. Licht uit, spot aan!

Gratis advies buitenverlichting

Bij Lampentotaal.nl hebben wij advies ingewonnen en zij hebben ons de voordelen van het gebruik van 12 volt buitenverlichting aangeraden. Want een goed verlichte tuin is dus niet alleen mooier, maar ook veel veiliger. Deze veiligheid wil je natuurlijk niet in het geding brengen door het gebruik van lampen die eigenlijk niet geschikt zijn voor je tuin. Voor je het weet heb je kortsluiting.

Met het Garden Lights systeem kun jij zelfs helemaal zelf je complete lichtplan aanleggen. In overzichtelijke stappen leggen ze bij Lampentotaal hoe je dit doet!

Dus denk niet te licht over licht, en laat je licht schijnen op buitenverlichting!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide