1641
Zet je tuin in de spotlights!
Gepubliceerd: 24-09-2021

Zoals we al eerder aangaven, zijn wij op de redactie gróót fan van het verlengen van het tuinseizoen. Waarom zouden wij ons laten weerhouden door een beetje kou en gebrek aan zonlicht? Met de juiste tools kun je het hele jaar door genieten van gezonde buitenlucht op je eigen terras. Naast de loungebank, veranda en heater is fijne verlichting hierbij een must. Zeker als het soms om 5 uur ’s middags het al begint te schemeren. En hoe lossen we dit op? Er gaat vast al een lampje bij je branden!

Licht uit, spots aan

Waar we binnenshuis al enorm fan waren van sfeervolle verlichting door middel van spotjes, zijn we dat eigenlijk buiten ook! Ook deze beweging zien we de laatste tijd veel, dingen die we voorheen alleen binnen deden doen we nu ook buiten en andersom. Van werken tot sporten en van koken tot loungen.

Ook het gebruik van spotjes zien we buiten meer en meer. Deze zogenaamde tuinspots zijn super gaaf én handig. Naast dat je jezelf in de spotlights kunt zetten, en je daardoor dat fijne boek lekker in de tuin kunt lezen, kun je ook de tuin zelf centraal zetten.

WIN-VLOERKLEED.png

Laat je licht schijnen

Heeft je man deze zomer zo zijn best gedaan op dat mooie tuinpad? Of ben jij stiekem héél trots op die prachtige rozenstruik? Zet deze dan in de spotlights! Dit verdienen deze pareltjes. Ook wanneer je binnen zit, kun je dan genieten van dit moois buiten. Tuinspots zijn tegenwoordig in alle kleuren en maten verkrijgbaar, kijk dus goed wat jij wilt accentueren en kies de variant die aansluit bij jouw wensen.

Houd de dief!

Weet je wat met stip op nummer 1 staat waar het gaat om zaken waar dieven een hekel aan hebben? Licht! Als dieven in de nacht is niet voor niks een bekende uitspraak. Met goede buitenverlichting zorg je er dus indirect ook voor dat je inbrekers op een afstandje houdt. Zij kunnen hierdoor minder anoniem en opvallend opereren. Win-win situatie!

Dat je hierbij niet alleen voor tuinspots moet gaan, is wel goed te benoemen. Een andere keuze qua buitenverlichting is dan wellicht beter, één die een groter oppervlakte in één keer bereikt. Gelukkig is de keuze reuze, er zit ongetwijfeld een goede optie tussen.

Kortom, vergeet deze tool niet om jouw tuin voor elk seizoen proof te maken. Kijk lekker online rond en voor je het weet zit jij er heerlijk verlicht bij!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide