1660
Waterlantaarns

Deze sfeervoll waterlantaarns zijn perfect tijdens de feestdagen of een speciale gelegenheid. Met de bijgeleverde waxinelichtjes creëer je een unieke sfeer. Laat ze drijven in het water of in zee In Azië zijn de waterlantaarns al zeer bekend. Men laat ze los tijdens een jaarwisseling of andere speciale gelegenheid. Door het licht dat ze creëren in het donker ontstaat er een sfeervol aanblik. Perfect tijdens een mooie zomeravond of een bruiloft. Set van 10 lantaarns inclusief waxinelichtjes.

Bestel deze leuke lampjes hier


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners