1006
Gacoli tuinverlichting

Gacoli maakt outdoorproducten die bijzonder geschikt zijn voor terras, balkon of tuin. Vorig jaar introduceerde Gacoli ROOTS; een bijzondere collectie buitenlampen op zonne-energie. Dit jaar worden er maar liefst 4 nieuwe collecties met snoerloze buitenlampen, parasolverlichting én loungers gepresenteerd! Stuk voor stuk kwalitatieve producten die elke tuin of terras een boost geven.

De Gacoli lampen beschikken over de speciale Energy Management Unit (EMU), die zich in de kap bevindt. Deze zorgt ervoor dat energie uit zonlicht wordt opgenomen en omgezet in LED-verlichting. Hierdoor zijn de lampen snoerloos en zijn er dus geen installatie- en elektriciteitskosten. De Gacoli lampen blijven gemakkelijk verplaatsbaar. Uw terrasindeling veranderen? De lampen verplaatst u gewoon mee! Zo creëert u overal in een mum van tijd een gezellige sfeer zonder kabels en stekkerdozen. De buitenlampen zijn multi-inzetbaar, naast uw tuin of terras wordt ook uw entree, oprit of parkeerplaats een eyecatcher met Gacoli.

De lampen worden geleverd met een oplader waarmee ze bij heel donkere dagen gemakkelijk extra op te laden zijn via een stopcontact. De lampen zijn weer- en windbestendig, makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Ze zijn eenvoudig op het terras te plaatsen en zorgen voor de juiste warme sfeer.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners