15275
Deltalight verlichting

Meer en meer maken we het hele jaar gebruik van onze tuin. Denk maar aan de gezelligheid van een winterbarbecue, aan het plezier van een hot tub of aan een ontspannend avondje sterren kijken. Met de juiste verlichting vind je altijd de weg in de tuin én creëer je maximaal sfeer. Als expert geeft Delta Light® je alvast vijf onmisbare tips!

1. Begin met een lichtplan
Elke tuin – hoe groot of klein ook – heeft zijn eigen karakter en zal pas goed verlicht zijn als je rekening houdt met het totaalconcept. Verlichting geeft je tuin een meerwaarde, zodat je er langer van kan genieten, in de zomer en in de winter. Maar denk eerst na over je ‘outdoor lifestyle’. Hoe wil je van je tuin genieten? Waar en wanneer heb je verlichting nodig? Win professioneel advies in voor een lichtplan dat beantwoordt aan je behoeften en verwachtingen, en dat tuin- en interieurbeleving in twee richtingen op elkaar afstemt.

Op www.deltalight.com krijg je heel wat inspiratie en productinformatie, samen met een overzicht van het uitgebreide netwerk van Delta Light®-partners waar je terecht kan voor advies op maat. Tip: download de gratis app The Lighting Bible® 10 op je tablet om alle mogelijkheden te bekijken. 2. Speel licht als blikvanger uit

Licht leent zich perfect om eyecatchers te creëren rond je woning: door het aanlichten van een object bijvoorbeeld of door het lichteffect op zich. De collectie van Delta Light® telt heel wat armaturen die led met een lens combineren, wat een afgelijnd en verreikend parabolisch lichtpatroon op wand of vloer creëert.

Vision en Momba zijn alvast twee designs die je laten spelen met licht: een eenvoudige vormgeving gecombineerd met een gracieus en origineel lichtpatroon op de wand.

3. Verken de mogelijkheden van led
De doorbraak van led geeft je een waaier aan mogelijkheden, maar versterkt tegelijk de nood aan professioneel lichtadvies. Niet alleen de kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen is belangrijk, je moet ook letten op de eigenschappen en kleurconsistentie van de leds om een mooi evenwicht te krijgen.

Tip van Karen Baes, Light Planner bij Delta Light®: “Werk in dezelfde lichtkleur, dat creëert rust en eenheid in je tuin. Alle nieuwe buitenverlichting van Delta Light® heeft vanaf nu trouwens een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, een aangenaam warme lichtkleur.”

4. Ga voor harmonie in kleur
Zowel het materiaal als de kleur van je verlichtingsarmaturen bepalen mee de ‘look & feel’ van je woning. Nieuw bij de buitenverlichting van Delta Light®: naast alu-grijs en grijsbruin kan je veel toestellen nu ook in een donkergrijze kleur kiezen. Waar het grijsbruin voor een perfecte integratie tussen bomen en planten zorgt, laat het nieuwe donkergrijs de toestellen nauwelijks opvallen in strakkere omgevingen met beton en donkere houttinten.

5. Creëer outdoor in the city
Dankzij de toenemende verstedelijking en het bloeiende stadsleven, worden stadstuintjes en dakterrassen omgevormd tot oases van rust in de stad. Van een klein balkon tot uitgebreide dakterrassen, deze stadstuinen zijn gegeerde stukjes groen in een hectische wereld. Ook hier kan de juiste toepassing van licht elk alledaags stadstuintje omtoveren in een buitengewone tuinbeleving.

OVER DELTA LIGHT®
Opgericht in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot is Delta Light® vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Met vernieuwende verlichtingsconcepten staat het bedrijf wereldwijd bekend om zijn subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design. Vandaag geeft Delta Light® in het hoofdkantoor in Wevelgem werk aan zowat 250 mensen die producten en service leveren in 120 landen wereldwijd.

Delta Light® heeft sinds meerdere jaren een breed assortiment buitenverlichting, een collectie die in The Lighting Bible® 10 fors werd uitgebreid. Ga je voor up lights onder een boom om een theatraal effect te creëren? Wil je spelen met eindeloze lichtlijnen? Of kies je leds met lenzen om muren en structuren tot leven te brengen? Ruim honderd armaturen voor wanden, vloeren en plafonds bieden eindeloze mogelijkheden. Innovatieve technieken in verschillende stijlen, voor inbouw en opbouw.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners