185
Tips om je buitenruimtes mooi te verlichten

Als het lekker lang warm blijft, betekent dat vaak lange avonden buiten in de tuin. Niets is zo heerlijk als gezellig me je partner, gezin, vrienden of familie buiten te zitten en te genieten van het heerlijke weer. Wanneer dan de schemering valt, kun je het nog gezelliger maken door lichtjes aan te doen. Je kunt natuurlijk kaarsen aansteken, citronella kaarsen houden direct de muggen op afstand, maar heb je ook wel eens gedacht aan een LED-lichtslang?

Met een LED lichtslang kun je gemakkelijk en snel je buitenruimte gezellig verlichten. Zo hoef je als het donker is nog niet meteen naar binnen.

Waar hang je een LED lichtslang op?

Met een LED lichtslang kun je op een gemakkelijke manier sfeer in de tuin aanbrengen. Deze lichtslang kun je overal ophangen. Rond het tuinhek, op het balkon, in het tuinhuis of veranda. Je drapeert de slang gemakkelijk over een balustrade, langs een paal of je hangt hem op in de ruimte. De LED lichtslang is gemaakt van plastic of kunststof. Hierdoor hebben ze als kenmerk dat ze spat- en waterdicht zijn en kunnen dus wel een klein beetje regen overleven. Met deze lichtslangen maak je het buiten wel heel gezellig. Heb je een feestje binnen en wil je ook wat gezellige verlichting aanbrengen? Ook dan kun je de LED lichtslang ophangen.

Gezellige en warme verlichting

De LED lichtslang zorgt voor een prettige sfeer en fijne verlichting. In het begin stond LED- verlichting gelijk aan een ongezellig en kille verlichting. Maar dat is tegenwoordig wel anders. Deze verlichting zorgt nu ook voor een warm en sfeervol licht. De oorspronkelijk lichtkleur van LED is veranderd naar een warmwitte lichtkleur. LED verlichting heb je in verschillende soorten. Het aantal Kelvin geeft aan wat de lichttemperatuur is van het licht. Zo betekent 6000 Kelvin dat je een koel wit licht hebt. 4000 Kelvin staat gelijk aan een wit licht met een warme gloed, vergelijkbaar met de TL-verlichting. Wil je het licht van een gloeilamp nabootsten, kies dan voor 2800 Kelvin. Vanaf 2200 Kelvin heb je een warm wit licht wat je kunt vergelijken met kaarslicht. Zo kun jij gemakkelijk de LED lichtslang ophangen en lijkt het net of je allerlei kaarsen hebt aangestoken.

Een LED lichtslang kopen

Wil jij graag een LED lichtslang aanschaffen? Dan heb je meerdere soorten om uit te kiezen. Allereerst kun je kiezen voor een kleur die past bij jouw woning, tuin of ruimte. Zo zijn de lichtslangen verkrijgbaar in wit, groen, blauw, rood en multicolor. Daarna kun je een keuze maken voor het soort lichtslang. Er zijn lichtslangen die werken op netstroom, een accu of zonne-energie. Wil je ook een beetje aan het milieu denken? Kies voor een LED lichtslang, deze is zowel zuinig als duurzaam. Je hebt lichtslangen vanaf 1 meter, tot wel 15 of 50 meter. Zo kun jij gemakkelijk heel je tuin of balkon voorzien van een LED lichtslang. Geniet extra lang van het buitenleven met deze gezellige verlichting. Een LED lichtslang kun je gemakkelijk online bestellen, voor je het weet heb je er eentje in huis!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners