560
Solar tuinverlichting trends in 2021!

Het is erg leuk en interessant om te zien dat er steeds meer mensen solar producten voor buiten aanschaffen. De grote voordelen van producten op zonne-energie zijn natuurlijk dat je er geen stroomkabel naar toe hoeft te leggen, maar ook is de gemakkelijke installatie, energiezuinigheid en veiligheid voor kinderen en dieren een belangrijke reden om over te gaan op solar.

 

Bij solar wordt er al snel gedacht aan solar lampjes voor in de boom, maar solar voor buiten is tegenwoordig zoveel meer dan alleen simpele tuinverlichting.

Er is namelijk ook steeds meer keuze in solar tuindecoratie. Denk hierbij aan tuinbeelden, tuinprikkers en solar lampen met vlam-effect. En dat allemaal op zonne-energie!

De nieuwe solar trends voor buiten in 2021 zijn er dus steeds meer op gericht om zowel overdag als 's avonds een aanwinst te zijn voor ieders tuin of terras.

Qua solar tuinbeelden en tuinprikkers is het leuk om er 2 soorten uit te lichten

Om te beginnen met de tuinbeelden. Erg populair hierbij zijn de solar dieren. Denk hierbij aan tuinbeelden in de vorm van bijvoorbeeld een uil, kikker of pauw. Allemaal erg mooi en decoratief vormgegeven met een ingebouwd paneel op zonne-energie. Zodra het dan donker wordt zullen deze dieren automatisch licht geven. Meest voorkomend hierbij is dat of het hele dier verlicht wordt of dat er een schijnend licht uit de ogen van het tuinbeeld komt. Deze solar dieren zijn een erg leuke toevoeging in ieders tuin en zullen zeker een grote solar trend zijn in 2021!

Dan gaan we nu kijken naar de tuinprikkers

Een erg leuke ontwikkeling hierin zijn de solar bloemen. Het gaat hierbij om tuinprikkers van +/- 85cm hoog van metaal en glas in de vorm van een bloem. Denk hierbij aan een roos, vingerhoedskruid of zelfs een lelietje van dalen. Deze solar bloemen zijn gemakkelijk te bevestigen in je tuin waar je maar wilt en zijn erg leuk als tuindecoratie overdag. Zodra het dan donker wordt zullen deze bloemen automatisch aangaan d.m.v ingebouwde dag/nacht sensor en een mooi licht laten schijnen. Meestal vanuit het hart van de bloem en soms zelfs met meerdere lampjes vanuit de klokjes van de bloem.

Meestal schijnen deze solar bloemen een warm wit licht en soms wordt dit licht ook nog mooi bijgekleurd door de kleur van de bloem waar het lampje in bevestigd is.

Dit waren even de 2 grootste aankomende solar trends voor buiten in 2021. Het leuke is dat beide trends een steeds dieper en breder aanbod lijken te krijgen waardoor je hier dus steeds meer kwalitatieve keuze in krijgt!

Een online webshop die hier goed op inspeelt in Nederland is Enjoythesun.nl Zij verkopen niet alleen solar tuinverlichting maar hebben ook een groot aanbod solar tuindecoratie. De hierboven beschreven solar trends voor 2021 vindt je bij hun dus ook zeker terug!

Ik hoop dat we met deze informatie jullie op weg hebben geholpen om jullie tuin en terras weer mooi in te richten met kwalitatieve en unieke solar producten die zowel overdag als 's avonds veel plezier zullen brengen!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners