2517
Lichtgevende design tuinmeubelen

Als moederaarde het weer goed met ons bedoeld, dan kunnen we weer lekker buiten zitten. De tuin of het terras fungeert dan als tweede woonkamer. Hoewel het weer in Nederland niet bepaald tropisch is, blijven er aardig wat dagen over, waarop we wel degelijk lekker kunnen buiten zitten.

Reden genoeg om de tuin gezellig te maken! Met meubels als tuinverlichting straalt je tuin ook ’s avonds of zelfs tot in de vroege uurtjes. Denk bijvoorbeeld aan een verlichtende bloempot of plantenbak, of aan lichtgevende kubus als bijzettafel of stoel. Deze LED-buitensfeerlampen van Lampen24.nl combineren het nuttige en esthetische met het aangename.

Verrijk de tuin met verlichtende elementen
Meubels met geïntegreerde buitenverlichting hebben vele voordelen. De tuinlampen zijn niet alleen een lust voor het oog en erg praktisch, maar bieden tevens vele extraatjes. Naast het neutrale witte licht, zijn er ook lichtmeubel met verschillende kleuren. Sommige van deze meubels hebben hiervoor een speciale afstandsbediening, waarmee de kleur gemakkelijk te wisselen is. De design-lampen zijn gemaakt van robuust polyethyleen, zodat het meubelstuk tegen een stootje kan. Uiteraard zijn de sfeerlampen weersbestendig. Hiervoor hebben de lichtmeubels minimaal een IP-waarde van 44, waardoor zij tegen een oer-Hollandse regenbui zijn opgewassen. De buitensfeerlampen zijn dus van hoge kwaliteit. Bovendien zijn sommige modellen zelfs made in Germany.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners