883
Tuinverlichting Branch

BRANCH is één van de eyecatchers uit het buitenverlichtingsprogramma van Modular Green®, en is een ontwerp van Rotorgroup voor Modular. Het unieke aan BRANCH is haar zelfbouwsysteem, waarmee telkens opnieuw en in functie van persoonlijke behoeftes en voorkeuren nieuwe configuraties kunnen gemaakt worden. Door het dÃ�ºrven combineren wordt immers telkens opnieuw een eigen, unieke boomstructuur met zijwaartse takken gecreëerd.

De basis is steeds de organische en glooiende basisstructuur (in khaki of mat zwart structuur) uit gelakt kunststof. Met een universeel connectie-stuk kunnen verschillende BRANCHen, al dan niet voorzien van een lichtbron, vervolgens op elkaar bevestigd worden. De lichtbron bevindt zich in de zijwaartse tak - horizontaal richtbaar rond zijn centrale as én richtbaar zowel naar boven als beneden - of langs de bovenzijde van het toestel, centraal in de behuizing. Dankzij haar organische vormgeving wordt BRANCH één met de haar omringende omgeving, de natuur, en geeft zo naast haar functionele betekenis ook een decoratieve zin aan die omgeving. De flexibiliteit van het systeem en de integratie van de verschillende lichtbronnen (ice white LED 6x1W, warm white LED 6x1W, CFL Par30 en CDM-R Par30) zorgen er bovendien voor dat BRANCH voor heel wat toepassingen gebruikt kan worden: (tuin)padverlichting, sfeerverlichting en gevelverlichting.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners