3466
Tuintrends 2019: New Frontiers

Voor de tuin staat de futuristische uitstraling centraal. Hightech en natuur wisselen elkaar af. Smart gardens doen hun intrede. Veel technische oplossingen die ons leven makkelijker maken en in het interieur vanzelfsprekend beginnen te worden, vinden hun weg naar de tuin. Om de beleving van de smart technologie ook visueel door te trekken worden transparante en semi-transparante materialen gebruikt, waardoor een vervreemdend soort diepte-effect ontstaat.

 

Spiegelende materialen en producten met olie- of iriserend effect versterken de onwerkelijke uitstraling. Als basis voor bloeiende beplanting geven wit, paars en lila het juiste effect. Als accenten worden struiken en bladplanten toegevoegd met een opmerkelijke en ongewone uitstraling.

Vormen
Strakke geometrische vormen of futuristische vormen. De vormen zijnondergeschikt aan het materiaal.

Kleuren
De kleurkaart loopt van koele pasteltinten tot krachtige felle kleuren.Daarnaast spelen de koele metallickleuren als accenten een belangrijkerol. De gebruikte basis is wit met zilver en paarstinten. De kleuren wordenvaak als overloop van licht naar donker gebruikt.

Materialen
Kunststof materialen en glas van mat tot transparant voeren hier deboventoon. Daarnaast metaal of metaalfinishes op andere materialenzoals bijvoorbeeld glas, keramiek en textiel.

Dessins
De dessins bestaan uit kleurverlopen, grafische lijnstructuren enlijntekeningen met perspectief

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners