1937
Tuintrends
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 25-04-2017

De Co-Cube van Solero heeft álles in zich om net zo populair te worden als Rubiks Cube; net zo strak en geometrisch, net zo kleurrijk, maar met multifunctionaliteit als belangrijkste meerwaarde. Met de Co-Cube creëer je in no-time een prachtige buitenkamer. Desgewenst compleet met verlichting en verwarming. Hiermee speelt Solero in op dé tuintrend; lekker privé cocoonen in je eigen tuin.

Was de tuin al uitgeroepen tot tweede woonkamer, nu is het ook de ultieme plek om tot rust te komen. Even weg van alle drukte en hectiek; van werk, wereldwijde crisissen, reality TV en (a)social media. Gewoon even helemaal niks. Behalve dan lekker relaxen op comfortabele loungemeubelen in je eigen tuin. Ontspannen in (of uit) de zon, temidden van groene planten en kleurrijke bloemen. De naam Co-Cube is een combinatie van de woorden cocoonen en kubus. Het is zoveel méér dan een zonnescherm of parasol. Want dan kun je vaak alsnog naar binnen als het hard gaat waaien of regenen. Zo niet met de Co-Cube. Deze buitenkamer past zich direct aan aan de weersomstandigheden. In de zon of juist liever in de schaduw? Het dak en de wanden van de Co-Cube kunnen op elk moment in € of uitgeschoven worden. En de tuinmeubelen kunnen gewoon blijven staan waar ze staan.

Kantel-dak
Het unieke van de Co-Cube zit m in het horizontale dakdoek dat in een variabele hoek geplaatst kan worden. Handig wanneer de zon wat lager komt te staan. Maar voorál wanneer het ineens flink gaat regenen. Het water loopt dan via een geïntegreerde aluminium goot naar beneden. Het kantelen van het doek gaat heel simpel; namelijk door middel van een buismotor met afstandbediening. Gemak dient de mens! Ook de (optionele) zijkanten van de Co-Cube van (glasvezel)doek of folie, kunnen elektrisch naar boven en beneden schuiven. Open of dicht? Show of shelter? Co-Cube maakt van elke tuin een thuis! Basis van de Co-Cube is een zware aluminium constructie, in wit of antraciet. Liever pimpelpaars of appeltjesgroen; dat kan op aanvraag oók. Doordat de constructie bij elkaar wordt gehouden door speciale inwendige koppelstukken, zijn er nergens schroeven te zien wat het design nog strakker maakt. Het systeem kan worden gemonteerd aan een gevel, op een schutting of € eigenlijk het allermooiste - gewoon vrijstaand in een tuin. En zelfs op een dakterras. Doordat de kubussen aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zijn de mogelijkheden en afmetingen legio


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids