3014
Trends in de tuin in 2018
Gepubliceerd: 01-02-2018

Het duurt nog even voordat het voorjaar is, de dagen zijn nog kort en we worden regelmatig getrakteerd op een winterse bui. Het is kil en kaal in de tuin en de schuur staat vol met onze waardevolle tuinmeubelen. Wat verlangen we weer naar het voorjaar en de zomer. Gelukkig kunnen we ons al een klein beetje voorbereiden op het komende tuinseizoen en ons laten inspireren door de nieuwste trends voor in de tuin.

 

Begin van het jaar worden altijd de nieuwste tuintrends gepresenteerd. Superleuk eigenlijk want zo kunnen we ons alvast een beetje verheugen op al het moois dat komen gaat. Voor 2018 zijn er 3 hoofd tuintrends te weten; Punk Rebooted, Romance 3.0 en tuintrend Re-Assemble.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

In de tuintrend Punk Rebooted speelt groen de hoofdrol. Laat de natuur zijn gang gaan en zijn eigen plekje opeisen. Op de meest onverwachte plekken groeien je de mooiste planten. Geef de natuur de ruimte en laat je verassen. Je kan de natuur ook een handje helpen, bijvoorbeeld door zomaar ergens een stoeptegel te verwijderen en te vervangen door een stukje groen! Alles en overal kan tuin zijn in de Punk Rebooted en we omarmen het rommelige karakter met liefde.

Een luxe buitenruimte is het kenerk voor tuintrend Romance 3.0. Alles mag net dat beetje extra hebben, we zien krachtige, volle en rijke vormen en materialen. Maak het geheel af met comfortabele tuinmeubelen en laat je meevoeren in de romantiek in jouw luxe buitenpaleis.

Laat je fantasie de vrije loop in tuintrend Re-Assemble! Alles kan en mag! Combineer verschillende stijlen zonder er al teveel over na te denken. Speel met materialen en de indeling van de vlakken in de tuin. Wees niet bang om alles willekeurig met elkaar te combineren. Het geeft je tuin een flexibel karakter en hij lijkt nooit af, waardoor het gemakkelijk is om zomaar eens een stukje tuin te vervangen voor een hele andere sfeer wanneer jij daar zin in hebt!

Wil je je alvast goed voorbereiden op de tuintrends van 2018? Neem dan eens een kijkje op de website van Tuinmeubelshop.nl, hier vind je de nieuwste tuinmeubelen die perfect aansluiten bij de tuintrends voor het komend seizoen. 

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids