735
Relaxen in retro stijl met een botanische vibe
Gepubliceerd: 03-05-2023 Laatste update: 08-05-2023

Oh, jongens. Het lijkt soms nog zo ver weg maar voor je het weet is het moment toch echt daar; de start van het voorjaar en daarna de zomer! Op grijze en natte dagen kunnen we bijna niet wachten. Wat op dat soort dagen dé oplossing is? Je lekker verdiepen in de trends en ontwikkelingen op dit gebied die we het komende seizoen kunnen verwachten. De tuin zomerklaar maken is immers dé garantie voor een heerlijke, eindeloze zomer! Bij LeenBakker hebben ze deze kunst wel begrepen en bieden ze volop inspiratie voor de perfecte tuin. Wat we mogen verwachten? Lees snel verder.

Relaxed retro!

Bij Leenbakker komen verschillende trends voor in de buitenruimte voorbij, maar één die toch wel in het oog springt is de retro stijl. Deze heerlijke lijn aan spullen bestaat uit een collectie bomvol prachtige houten loungesets. Helemaal aan te passen naar jouw eigen balkon of tuin doordat ze in veel gevallen modulair zijn. De loungesets bieden ruimte voor al je gasten en hebben een uitnodigend karakter door de warme retro kleuren en botanische dessins. Want we combineren deze heerlijke retro vibe volop met kleur en print in kleurige en groene varianten.

Botanische tuin bij je thuis

Want de botanische en organische vibe die we kennen uit de botanische trend zien we volop terug in de nieuwste lancering van tuinmeubelen en accessoires. Van complete tuinset tot prachtige kussens als toevoeging, je kunt de botanische sfeer met de trends die we spotten bij Leenbakker van klein tot groot overnemen. Alles wel gebaseerd op een groene en natuurlijk basis wat we ook terugzien in de retro materialen die gebruikt worden. Van bamboe tot rotan, een natuurlijke vibe met een retro tint. Een combinatie die perfect werkt!

inspiratiebrochures1.png

Mand aan de wand

Naast de grote keuze in kussens en meubels is er ook een grote variatie aan hangpotten en manden. Gemaakt van vlechtwerk in kleuren als steenrood zijn het eyecatchers die je botanische tuin net dat beetje extra geven. Dit combineert prachtig met donker- en mosgroen. Een kleur die leuk is om te verwerken op bijvoorbeeld een blinde muur.

Kortom, de voorpret voor een heerlijke zomer met volop zon en gezelligheid is inmiddels echt wel begonnen. Met de heerlijke retro en botanische collectie van Leenbakker is de tuin in een mum van tijd zomerklaar!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide