2611
Country stijl in je tuin

De country stijl voor in de tuin is overgewaaid vanuit Amerika. Het is een unieke stijl die het leven buiten een stuk aangenamer maakt. De tuin, het terras of het balkon zijn plekken waar je graag geniet en tot rust komt. De inrichting van je tuin speelt daar een belangrijke rol in. Dat maakt het leven in de tuin veel waardevoller. 

 

Hoe kun je de country stijl in je tuin laten terugkomen? Wat heb je daarvoor nodig en wat mag je zeker niet over hoofd zien?

Teak houten tuinmeubels
Meubels in de country stijl zijn veelal gemaakt van teak hout. Ze zijn dus gemaakt van duurzaam en kwalitatief sterk materiaal. Als je veel waarde hecht aan een duurzame tuin, geef je dit met de aankoop van tuinmeubels in de country stijl uitstekend vorm. Deze open tuinmeubels kun je opvrolijken met mooie kussens.

Tuinhuisjes in de country stijl
Zoek je naar manieren om de country stijl in je tuin vorm te geven? Neem dan zeker eens een kijkje bij het aanbod van country tuinhuisjes. Ze geven je tuin niet alleen een natuurlijke en frisse uitstraling, maar bovendien zijn de tuinhuisjes voor diverse doeleinden in te zetten. Zo kunnen ze als werkruimte fungeren, maar je kunt het ook als opslagruimte gebruiken of als speelhuisje voor de kids. Kijk bij Tuinhuisjescentrum voor meer informatie over deze tuinhuisjes.

De Amerikaanse seringen struiken
Uiteraard is het geheel aan jou hoe je de tuin inricht, maar als je een keuze maakt voor bloemen en/of planten die bij de country stijl passen, ga dan voor de Amerikaanse seringen. Deze struiken passen uitstekend bij een tuin in de country stijl.

Er dus zijn volop mogelijkheden om je tuin een country stijl uitstraling te geven. Bepaal het budget dat je er aan uit wilt geven en ga direct aan de slag.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners