2979
Casa tuintrends 2021

Maak je tuin dit helemaal summerproof met de leukste tuinmeubels en accessoires. Ben je op zoek naar een praktische oplossing voor een klein balkon of droom je net van een loungeset die plaats biedt aan een groot gezelschap? Je vindt het allemaal in ons assortiment.

 

Kan je niet meer wachten om heerlijk weg te kruipen in een luxueuze hangstoel om zalig te relaxen in de zon en te genieten van een moment voor jezelf? Of staat het buitensalon al klaar voor het eerste tuinfeestje van het jaar? Ontdek de nieuwe tuincollectie van CASA voor een super-de-luxe-zomer. 

662830-AX-2012-Q023_kopiëren.png

Rustgevend naturel

Meubels en outdoor accessoires in naturel zorgen voor rust in je tuin en doen het overal goed maar bieden prachtig met een weelderige plantentuin. Met deze items breng je meteen het ibiza-gevoel naar jouw eigen tuin. 

630056-AX-2011-Q006_kopiëren.png

Trendy design

Zwart lijkt misschien een veilige keuze, maar niets is minder waar!

Deze zwarte tuinmeubelen geven jouw terras en tuin een nieuwe verleidelijke look.

630917-AX-1912-Q0034_kopiëren.png

Ga voor kleur

Gekleurde tuinmeubels sluiten perfect aan bij het natuurlijke kleurenpallet van je tuin.

Dit tuinseizoen doen vooral oranje-, groen- en blauwtinten de trendkleuren voor een hippe twist in jouw eigen groene oase.

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners