199
Hot & happening: de ingegraven trampoline

Trampolines vind je in allerlei vormen, modellen, kleuren en maten. Ben jij opzoek naar een trampoline die je niet direct ziet? We snappen dat je vanuit de woonkamer niet tegen een opstaande trampoline met veiligheidsnet aan wilt kijken. Dan is een ingegraven trampoline de perfecte oplossing voor jou en je tuin!

Zorg er wel voor dat je zeker bent van de plek, want het gat is definitief. In deze blog lees je waarom jij een ingegraven trampoline van Etantrampolines.com wilt hebben.

De ingegraven trampoline

Doordat een inground trampoline is ingegraven, is de trampoline grotendeels gelijk met de rest van jouw tuin. Dit zorgt ervoor dat je je hele tuin kan overzien en kan genieten van de bomen en planten. Bij een ingegraven trampoline heb je de optie tussen een inground trampoline en een flatground trampoline. De inground trampoline is een trampoline die ongeveer 20cm boven de grond staat, op deze manier kan de lucht ontsnappen tijdens het springen. De flatground trampoline is een gelijkvloerse, ingegraven trampoline. Deze trampoline steekt dus niet boven de grond uit en is makkelijk om op en af te stappen.

Extra veilig

Doordat ingegraven trampolines laag bij de grond staan, is de kans op ongelukken kleiner. Dit betekent echter niet dat de kans op ongelukken helemaal niet bestaat. Met een veiligheidsnet zorg je ervoor dat wanneer je de controle verliest, je altijd wordt opgevangen. De nieuwe inground trampolines hebben tegenwoordig standaard een veiligheidsnet, bij de flatground trampolines is dit niet verplicht. Heb je kleine kinderen en wil je zekerheid, kies dan voor een veiligheidsnet. Hier kun je jouw droom inground trampoline bestellen.

Één met de tuin

Heb je een plek bedacht waar je de trampoline in je tuin wilt hebben? Dit kan in het midden van het grasveld zijn, in een hoek van de tuin of tegen de schutting aan. Waar je de trampoline wilt, je zult altijd ruimte over moeten houden naast de trampoline. Deze ruimte kun je beplanten met wilde bloemen, planten of struiken zodat je deze loze ruimte goed benut en de trampoline echt een deel wordt van de achtertuin.

Makkelijk te onderhouden

In tegenstelling tot een opstaande trampoline, hebben ingegraven trampolines geen poten en kunnen die dus niet roesten. Verleng de levensduur van je trampoline met een trampoline beschermhoes. Deze beschermt de trampoline tegen verkleuring, beschadiging, het weer en houdt de trampoline schoon!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners