751
Hoe zorg je ervoor dat je lekker lang buiten kan zitten?

Elke winter verlangen we met heel ons hart naar die warme zomeravonden, waarop de tijd lijkt stil te staan en je intens geniet. Hoe zorg je ervoor dat je in de zomer, maar ook de lente en herfst, zo lang mogelijk buiten kunt zitten? Wij geven je graag een paar tips!

  ofyr_vuurschaal_vuurkorfwinkel.nl.jpg

Vuurschaal
Ook in de zomer kan het flink afkoelen zodra de donkere nacht invalt. Maak dan een vuurtje om je bij te verwarmen! Niet alleen de warmte houdt je langer buiten, maar zeker ook de sfeer die een kampvuurtje oproept. Mooie vuurschalen maken je tuin gezellig, tijdens die lange zomeravonden én overdag: alleen de associatie met het avondvuur roept al sfeer op.

Overkapping
Een andere manier om warm te blijven is door ’s avonds onder een overkapping te gaan zitten. De warmte van overdag blijft daar langer hangen en vaak zit je uit de wind. En natuurlijk zorgt een overkapping ervoor dat je ook bij regen niet naar binnen hoeft!

zweedse-fakkel_-_Vuurkorfwinkel.jpg

Zweedse fakkels
Ken je de Zweedse fakkel al? Een ingezaagd houtblok dat je aan kunt steken voor een gezellig en warm vuurtje in de tuin; zeker wanneer je meerdere fakkels bij elkaar zet. Er zijn Zweedse fakkels in verschillende maten te verkrijgen, van 20 tot wel 100 centimeter hoog. De perfecte aanvulling op lange zomeravonden met vrienden!

Outdoor cooking
Je zit heerlijk in het zonnetje met vrienden of familie, en hebt helemaal geen zin om naar binnen te gaan om het eten te bereiden. Met het juiste kookgereedschap in de tuin hoeft dat ook niet! Behalve de welbekende barbecue bestaan er ook complete buitenkeukens, losse ovens voor pizza’s, of een green egg voor slow cooking en stomen. Zeker weten dat je met outdoor cookinggereedschap vaker en langer buiten bent!

Fijne tuinmeubels
Een mooie tuintafel met lekkere stoelen maakt dat je vaker buiten eet. En zo zorgt een luxe loungebank ervoor dat je op een warme zomeravond langer buiten zit of ligt. Waarom zou je naar binnen gaan, als je loungebank net zo comfortabel is?

Sfeerverlichting
Tot slot helpt ook tuinverlichting om langer van je avonden te genieten. Met lampionnetjes in de bomen, een verlicht pad en een goede lamp om spelletjes bij te doen blijf je vanzelf langer buiten. Bovendien ziet je tuin er een stuk gezelliger uit, ook als je wél een avondje binnen zit!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners