1480
Hoe je de woonbeleving nog stijlvoller en comfortabeler maakt
Gepubliceerd: 02-08-2022

Ben je op zoek naar manieren om je woonbeleving rondom het huis te verbeteren? Ben je een liefhebber van de barbecue of koken? Zo ja, dan zijn op maat gemaakte buitenkeukens en container ombouw producten misschien het antwoord op jouw onvolmaakte wens.

Vergroot je woonruimte naar buiten

Een buitenkeuken op maat is tegenwoordig erg populair. Ze bieden huiseigenaren de kans om hun droomkeuken in de tuin of elders buitenshuis te creëren en nog meer van het buitenleven te genieten. De buitenkeukens zijn er in verschillende stijlen, maten en kunnen zelfs op maat gemaakt worden. Sommige bevatten zelfs ingebouwde apparaten zoals koelkasten, fornuizen, ovens, etc.

Breng nog meer tijd in de tuin door met je familie, vrienden of buren en geniet ondertussen van een lekker hapje en drankje. Voorkom het gezweet in huis tijdens de snikhete zomerdagen. Maak onderdeel uit van het feest en de gezelligheid die er buiten plaatsvindt dankzij de buitenkeuken die het hart van de gezelligheid wordt.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

  buitenkeuken02.jpg

Het entertainen van je gasten of familie rondom het huis is een ding die bovenaan de lijst staat ​​voor zowel boomers als millennials. Volgens onderzoek is 78% van de boomers en 68% van de millennials bereid meer dan € 5.000 extra te betalen voor een geweldige buitenruimte. Boomers staan ​​bekend om hun grill avonden, terwijl millennials dol zijn op hun buitenspellen. Beide generaties genieten van het bereiden, koken en eten van hun maaltijden thuis, in de buitenlucht, en genieten van de luxe van dineren in de open lucht.

Verhoog de waarde van je woning

Het verkopen van een woning met buitenkeuken gaat voor bijna 10 procent meer dan de originele prijs over de toonbank. Dankzij deze kenmerken, voorzieningen en ontwerpstijlen heeft het een grote impact op de verkoopprijs.

Het is belangrijk op te merken dat bij elke woningverbetering de return on investment werkt, op voorwaarde dat het ontwerp en de bouw van een keuken evenredig is aan de waarde en locatie van het huis.

Biedt je woonomgeving extra stijl

De container ombouw 4 containers producten winnen ook aan populariteit omdat ze huiseigenaren in staat stellen hun afvalcontainers om te toveren in stijlvolle meubels met nuttige opslagruimte. De oude, vieze, lelijke grijze of groene container is voor veel mensen een doorn in het oog en dat terwijl deze onderdeel is van je tuin of oprit. De eerste indruk maakt het verschil, wat tevens geldt voor je woning of je woonomgeving zoals de tuin, oprit of inrichting ervan. Of je nu wat extra ruimte wilt toevoegen of gewoon dingen wilt veranderen, een buitenkeuken op maat en container ombouw 2 containers kunnen je achtertuin of oprit omtoveren tot een prachtige oase.

Ga zelf aan de slag

Als je er ooit van hebt gedroomd om een ​​privé-retraite te hebben waar je vrienden en familie kunt ontvangen, dan vraag je je waarschijnlijk af hoe je van je achtertuin een droomplaatje kunt maken. Het goede nieuws is dat je geen duizenden euro’s hoeft uit te geven om een ​​prachtige tuin met buitenkeuken te maken. In feite kun je eenvoudig een stijlvolle buitenkeuken bouwen met alleen basis gereedschap en goedkope materialen.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids