2837
Tuinposter op maat

Je hebt er vast wel eens eentje gezien, op tv of misschien wel bij de buren. Zo'n hippe tuinposter. En wees nou eerlijk, ze zijn ook wel heel erg leuk en kunnen net dat saaie stukje in de tuin zo lekker opvrolijken. Ben je nu wel uitgekeken op het saaie muurtje van de schuur van de buurman of duurt het groeien van die rozen tegen die schutting jou veel te lang? Dan is een tuinposter een ontzettend leuke oplossing. Met een tuinposter tover je in een handmdraai een deel van je tuin om tot een tropisch eiland of heb je een eindeloos uitzicht over de woestijn. Of kan je niet wachten op die rozen dan hang je de rozenstruik gewoon aan de muur.

Een tuinposter is de trend voor de zomer van 2017 en is in heel veel soorten en maten verkrijgbaar. Neem maar eens een kijkje op de website van tuinposteropmaat.nl. Hier vind je een galerij met heel veel categorieen zoals dieren, landschap, gebouwen, reizen en nog veel meer. En zit er niets voor je bij dan kan je natuurlijk ook jouw eigen favoriete foto laten afdrukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van je favoriete vakantiefoto. Elke keer als je naar buiten kijkt waan je je weer even in die ontspannen vakantiesfeer.

Een tuinposter wordt afgedrukt op weerbestendig tuindoek. Hierdoor gaat je tuinposter heel lang mee en zal deze ook niet verkleuren. Je maakt de tuinposter gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

De prijs van een tuinposter is afhankelijk van de grootte die je kiest en het ophangsysteem. Er zijn diverse ophangsystemen voor tuinposters:

Tunnelzoom
De tuinposter met een tunnelzoom heeft zowel boven als onder over de volle breedte een tunnel. Deze tunnel kan door middel van de bijgeleverde houten latten worden verzwaard.

Ringen
Bij een tuinposter met ringen worden er aan de zijkanten van de tuinposter ringen aangebracht. Door deze ringen kan je een touw halen en zodoende de tuinposter aan een hek of palen bevestigen.

Aluminium frame
Een aluminium frame is de stevigste manier om je tuinposter op te hangen. Een frame is een soort omlijsting die je gemakkelijk kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een muur of schutting.

Houten frame
Bij een houten frame wordt de tuinposter op een houten frame geniet waarna je deze kunt plaatsen onder bijvoorbeeld een afdakje in de tuin

Wil jij je tuin anno 2017 net even wat extra sfeer geven kies dan eens voor een tuinposter!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners